Cerere unban -SMN-
Cerere unban -SMN-
Nickname-ul tau: -SMN-
Nickname-ul adminului care te-a banat: idk hypermagie cred
Nume server/ip: cs2.parabestial.ro
Data si ora:14 iunie 2024
SteamID-ul tau:https://steamcommunity.com/profiles/76561199738117927
Dovada: nu am
Deci adminilor, eu nu stiu de ce am ban, nici nu stiam ca am ban. Pe discord din ce mi-a trimis Edi scrie ca mi-am luat ban permanent pentru cheats, desi eu nu am folosit niciodata.
Am aflat acum ca cererea unban trebuia facuta la o saptamana de ban, dar din moment ce eu nu stiam ca am ban pe server, nu am facut.
Banul a fost pe data de 14 iunie 2024. Eu inca am file din 2023, deci nu am dat restart la windows. Din ce am vorbit cu denis, co-fondatorul serverului cs2.csgoromania.ro, care este parteneriatul vostru. Chiar si dupa ce dai delete la ceva, in lastactivity inca apare. Unde bat este ca, vreau sa mi se faca un pc check, deoarece eu nu am folosit si nu folosesc orice tip de cheat.
Nickname-ul adminului care te-a banat: idk hypermagie cred
Nume server/ip: cs2.parabestial.ro
Data si ora:14 iunie 2024
SteamID-ul tau:https://steamcommunity.com/profiles/76561199738117927
Dovada: nu am
Deci adminilor, eu nu stiu de ce am ban, nici nu stiam ca am ban. Pe discord din ce mi-a trimis Edi scrie ca mi-am luat ban permanent pentru cheats, desi eu nu am folosit niciodata.
Am aflat acum ca cererea unban trebuia facuta la o saptamana de ban, dar din moment ce eu nu stiam ca am ban pe server, nu am facut.
Banul a fost pe data de 14 iunie 2024. Eu inca am file din 2023, deci nu am dat restart la windows. Din ce am vorbit cu denis, co-fondatorul serverului cs2.csgoromania.ro, care este parteneriatul vostru. Chiar si dupa ce dai delete la ceva, in lastactivity inca apare. Unde bat este ca, vreau sa mi se faca un pc check, deoarece eu nu am folosit si nu folosesc orice tip de cheat.
Re: Cerere unban -SMN-
Daca nu se poate, va doresc pace si iubire. Mersi de ajutor! <3, :*
Salut, deoarece ai primit ban in iulie, probabil adminul respectiv nu mai are dovada , cererea este totusi facuta tarziu.....
Vom analiza cererea si iti vom raspunde in cel mai scurt timp
Vom analiza cererea si iti vom raspunde in cel mai scurt timp
-
- 2
Salut! Banul a fost acordat de mine, dupa cum stii pe motiv de “cheats”. Acesta fiind acordat acum 2 luni, pe un cont cu 15 ore (facut la pentru troll dupa spusele tale) si pe motiv de cheats (wall si aim), consider ca nu a fost un ban gresit. In general, raspunsurile mele la cererile de genu sunt de “PRO”, din simplul fapt ca sunt de mult timp, dar, in cazul tau e diferit. Ai ban pe un cont cu putine ore, facut la troll si este si de mult timp.Asadar, raspunsul meu este CONTRA.
Contra! Cererea este facuta prea tarziu.
CONTRA! Cererea este facuta dupa timpul acordat.
CONTRA, daca intradevar nu ai fi folosit cheats ai fi facut cererea dupa ce ti s-a acordat banul respectiv.
-
- Admin
CONTRA.Ai facut cererea dupa prea mult timp,plus ca nu este datoria noastra de a iti spune cand iti iei ban sau nu.Nu noi suntem de vina ca ai aflat tu prea tarziu despre ban.
Cerere respinsa! A trecut prea mult timp, daca erai banat pentru orice alt motiv inafara de "cheats" ti se acorda unban, PC-CHECK nu am cum sa iti fac dupa 3 luni.