ImagineImagineImagine

Reclamatie Vlad5550

Topic author
awaken
Membru
Membru
4

Reclamatie Vlad5550

Server-ul pe care a fost incidentul: surf2.parabestial.ro
Nickname-ul tau: awaken.dm
Nickname-ul adminului reclamat: Vlad5550
Data si ora: 20/04/2020; 20:00
Motiv: Abuz de admin
Dovada:

A inceput sa se joace cu comenzi din meniul !admin, precum vot la "friendly fire". Ignora toate indicatiile date de ceilalti jucatori, da kick la o gramada de oameni pentru ca nu dau RTV. Nu am apucat sa dau screenshot la kickuri, dar au fost multi oameni de fata care ma pot sustine.

Vlad
Membru
Membru
4
Romania

Re: Reclamatie Vlad5550

PRO
Doar ce a luat helper... Daca a inceput asa, parerea mea ar fii sa se rezume la gradul de VIP. In nici un caz nu se rezuma la kick ca sa strangi mai multe voturi de RTV. Pur si simplu puteai sa dai un mesaj pe discord, ca suntem multi admini on si intram si schimbam harta, atat de simplu era. Dar si tu awaken... de ce ai folosit "retardat", nu prea este un limbaj caracteristic staff-ului, esti acolo pentru a echilibra situatia... Asta este punctul meu de vedere, acum ramane de vazut!
-> 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 <-

Topic author
awaken
Membru
Membru
4

Vlad scrie: Lun Apr 20, 2020 8:30 pm PRO
Doar ce a luat helper... Daca a inceput asa, parerea mea ar fii sa se rezume la gradul de VIP. In nici un caz nu se rezuma la kick ca sa strangi mai multe voturi de RTV. Pur si simplu puteai sa dai un mesaj pe discord, ca suntem multi admini on si intram si schimbam harta, atat de simplu era. Dar si tu awaken... de ce ai folosit "retardat", nu prea este un limbaj caracteristic staff-ului, esti acolo pentru a echilibra situatia... Asta este punctul meu de vedere, acum ramane de vazut!
Imi cer iertare, dar am insistat de nenumarate ori si pe VOICE si pe CHAT sa ii explic ca nu se poate rezolva cu RTV. M-a ignorat complet, si m-a luat valul. Imi recunosc greseala.

Topic author
awaken
Membru
Membru
4

Am sa adaug si comportament de pe discord.

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Adminul in cauza este suspendat pana la solutionarea reclamatiei.

GenjjiHyper
Membru
Membru
4

He was just trying to help the people in the server :cry:

LaurM
Membru
Membru
5

Pro!.Nu asa trebuie sa se comporte un admin+ amenintarile pe discord: https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... .36.36.png
Eu unu sugerez anularea gradului.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Awaken totusi merita advertisment pentru limbaj neadecvat
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Kaya
Membru
Membru
4

Merita o sansa, nu a procedat corect dar ii inteleg frustrarea cand iti sare tot serverul in cap

Bl4dimir
Membru
Membru
5
Loading…

Acesta din punctul meu de vedere este comportament de "copil mic"
Este alegerea voastra daca doriti sa mentineti astfel de caractere in staff, dar din punctul meu de vedere nu trebuia sa se ajunga aici.
Sa fim realisti... Comunitatea ce vrea ? Sa elimine playeri prin kick pentru ce ? pentru rtv ? Nu va asteptati la nu stiu ce dezovoltare pentru ca nimeni nu e obligat sa stea pe server! Aici din punctul meu de vedere este un caz in care persoana ce a dat kick se considera superiorara.
Ce inseamna asta? Abuz de putere!
Eu va recomand sa mai cititi si regulamentul ala ca prinde praf!
Deja amenintarile pe discord nu m-ar fi interesat, dar cat timp e pe serverul PARABESTIAL de discord ma pune pe ganduri... Intr-adevar am vazut ca s-a implicat cat de cat, dar nu ajungeti (si aici ma refer la owneri in special) ca un random sa va pupe in fundulet facand ce vreti voi, fiind activ si in momentul in care ramane putin la putere pe server sa se comporte astfel.
PRO REMOVE
M-a atins pe suflet aceasta postare, vrei sa te mint!? :P
Încuiat