ImagineImagine

Cerere unban- romeo fantastick

Încuiat

Topic author
fantastick
Membru
Membru
6

Cerere unban- romeo fantastick

Nickname-ul tau: romeo fantastick
Nickname-ul adminului care te-a banat: anto presupun
Nume server/ip:csgo.csgoromania.net
Data si ora:14:50
SteamID-ul tau: STEAM_1:0:450088092
Dovada: | Ideea este ca, mi-au cerut discordul sa mi se faca un test, i-am intrebat daca scrie in regulament ca ar trebui sa se vada vreun "test", acestia au zis da, dar din cate vad, in regulament nu exista niciun aliniat in care specifica acest lucru. Consider ca banul a fost acordat aiurea, si ca am fost luat la misto. :)) In acea dovada de pe imgur o sa va las si pe compe o poza ca sa se vada ca nu sunt zeu doar pe publice :)). Salutare

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Cerere unban- romeo fantastick

Cer dovada din partea stafului!
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
fantastick
Membru
Membru
6

Ka1zer scrie: Dum Iul 19, 2020 4:02 pm Cer dovada din partea stafului!
Unde scrie in regulament ceva legat de "teste" ?

Anntooo
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

Salut! As vrea să spun exact cum s-a întâmplat totul . În primul rând aș dori să îmi cer iertare și scuze pentru cele întâmplate. Știu că am greșit, am filmat un demo în cel mai mare hal.. Se mișca foarte greu.
Bun, deci mai mulți playeri au dat pe u@ că "romeo are aim" deși tu mi-ai spus că aveai Supreme pe cont.. Eu le-am spus că ești curat și că nu ai nimic, după aceea aceeași playeri au spus să te iau la control.. Pentru că ei spuneau că ai aim sau wallhack. Și mai întâi ți-am cerut Discord-ul pentru un control (dacă găsim cheats sau alte coduri) și după ți-am cerut Discord-ul.. Ai spus că aveai numele în arabă și m-ai întrebat dacă scrie acestă chestie în regulament. Și chiar este. Eu am vrut de la tine doar id-ul.. Să fac un control să văd dacă ai coduri. După ți-am spus care este forum-ul și ai spus că nu scrie chestia asta în regulament. După aceea ți-am spus că mai aștept 3 minute, timp în care tu tot nu mi-ai dat id-ul. C-am așa s-a întâmplat totul. Dacă am greșit... Te-aș ruga să mă ierți Romeo. Încă odată scuze și mii de iertări. (Poți verifica și în banlist detaliile). Scuze din nou.
Signed by Anntooo :D :lol: 8-)

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

fantastick scrie: Dum Iul 19, 2020 4:37 pm
Ka1zer scrie: Dum Iul 19, 2020 4:02 pm Cer dovada din partea stafului!
Unde scrie in regulament ceva legat de "teste" ?
Teste se fac doar cu acordul ownerului!......e mai bine sa nu tragi mult de fir si sa ai rabdare
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Transpirat'ulll
Membru
Membru
6
Romania

Unban acordat!
cica nu imi place sa fac baie :? :?
Încuiat