ImagineImagineImagineImagine

Cerere Unban Papa Smurf

Încuiat

Topic author
Papa Smurf
Membru
Membru
5

Cerere Unban Papa Smurf

Nume: Papa Smurf
Numele adminului: Beny
Data si ora: 7 August 2019, 21:41
steam: STEAM_1:0:503235175

Dovada o are electronique da na hai.
Dovada:

PANZER-W
Membru
Membru
5

Re: Cerere Unban Papa Smurf

Poftim linkul la dovada data: https://youtu.be/184P0yNSJJc
Ca sa explic dovada pentru ca va fi neclara pentru unii:
In primul rand prima faza apare in primele secunde si se extinde pana in sec 25
Am fct un pic de slowmotion in perioada data si merge un pic cam laggy cred ca e din cauza ca l-am pus prea tare la slowmotion
Deci se vede cum face acel peek la sec 8-9 prin cutie fara info si fara ca sa isi vada inamicul,dupa arunca un flash si se uita undeva 10 secunde spre peretele/cutia de langa ct ca apoi sa se intoarca 20 de grade si sa incerce saritura de la ninja eventual face din nou acel prefire cu tinta pe cap insa rateaza.
A doua situatia e in urmatoarea runda cand se duce palas si campeaza ladder chiar daca nu avea info.A campat undeva la 20 de secunde fara sa faca peek sau check la celalte pozitii ex:sandwich,default site,stairs e.t.c.Faza ca l-ai omorit o punem ca legala fiind ca sa zicem poate a facut zgomot cand se urca pe ladder.
Din pacate momentele in care se observa cel mai bine ca isi stia oponentii nu le am filmate pentru ca nu eram pregatit sa aflu ca el juca cu wall.
Majoritatea serverului mi-a trimis prin u@ faptul ca joaca cu wall inclusiv Paduraru'Mitica (helper si vip) care era la momentul dat pe server.
Daca sunt anumite neclaritati adresati-va prin mesaj la aceasta cerere insa consider ca dovada e evidenta.
AYE

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

CONTRA! Eu am fost martor la primul ban dat de electronique si merita deoarece si in dovada se vede clar cum stie exact unde este am stat si eu spectate pe el mult timp si avea wallhack

Beny
Membru
Membru
5

Contra si eu, am vazut demo ul l am urmarit clar si ai faze de wh.

Husky
Membru
Membru
5

So he didn't used cheats and if he did whats the point to appeal for unban.
And its hard to say cause we dont have x-rays system and its hard to tell.
For me this is just lucky shot and if they have more evidence that prove that he is cheating i would love to see it.
Încuiat