ImagineImagineImagine

Cerere helper tupeu

Topic author
mariusel
Membru
Membru
6

Cerere helper tupeu

Nickname: tupeu
Discord: || gxmarius ||#5010
Varsta: 15
Ore jucate(minim 30):10,dar am avut si inainte admin si cred ca merit si nu mai are rost sa astept chiar daca ma joc zi de zi pe server.
- verifica cate ore ai: link

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):Nu
SteamID: STEAM_0:0:223517796
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/gxmarius69/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): 8-9
Detalii: Am mai fost admin pe server dar stiu ca serverul era aproape gol si m-am lasat de cs,dar acum m-am reapucat si as vrea sa ma ocup de server.
Ultima oară modificat Sâm Aug 10, 2019 12:35 am de către mariusel, modificat 1 dată în total.

the angels protect me
the demons respect me

Ionut
Membru
Membru
6

Re: Cerere helper tupeu

Pro! Ai fost si vei ramane unul dintre cei mai buni administratori de pe server,bafta!

Kitsune
Membru
Membru
5

PRO
Girl, I have no shame

forzennn
Membru
Membru
5

PRO

Robert
Membru
Membru
6

Contra-Cum adica ,,Ai fost si vei ramane unul dintre cei mai buni administratori de pe server,bafta,, ma faci sa rad sincer,Ionut
Dupa cum am mai spus in reclamatia facuta pentru No Thanks de catre Tupeu
__,,Imi pare rau sa zic,dar tupeu ar trebui sa isi caute alta comunitate in care sa joace ,caci aici nu este locul lui.Helper-ul si Admin-ul nu au scopul doar de a bana un player cu hack ,de a da kick unui afk sau de a da mute unui ,,vorbaret :),,el este acolo si pentru a face comunitatea mai faina prin a ajuta playeri cu informatii si de a glumi cu ei.Atat timp cat tupeu este cam singurul care se ofenseaza dintr-un singur slap si acela dat unui player ,ce nu se supara si care nu a fost deranjat.Eu prin abuz inteleg ,sa folosesti slap pentru a iti da singur boost sau de a folosi comanda incontinuu pe un player care te-a rugat sa nu o mai folosesti,dar tot nu te opresti.
Asta este parerea mea,tupeu spunea ca vrea sa fie admin pe acest server,imi pare rau,dar daca tupeu devine admin ,nu va fi nimic fun pe server...,,__

De fiecare data cand tupeu este pe server si un admin foloseste comanda de slap ,slay sau kick se trezeste imediat sa spuna ca e abuz ,dau exemplul meu de anul trecut cand am primit reclamatie din partea lui ,din cauza ca mi-am dat respawn in timp ce eram doar 4 admini pe server si ne jucam cu comenzile,fara a neglija alti playeri.Dar tupeu care se ofenseaza ,vine repede sa faca reclamatie ,eu cred ca asta se cheama cerseala de atentie,parerea mea..
Dar nici anul asta nu s-a schimbat,No Thanks abia ce primise Helper ,iar eu il ajutam cu comenzile si am ajuns la slap,i-am aratat si i-am spus sa dea slap pe mine sa vada cum functioneaza.Daca un player moare ,iar adminul este pe lista cu numele playerilor carora vrea sa le dea kick/slap/slay/gag/mute,numerele se schimba,iar automat ,daca eu pe tabel eram numarul 10,daca apesi o data,numarul 10 nu va mai fi aceasi persoana,iar No Thanks,abia cu Helper primit,nu avea de unde sa stie asta..si in loc sa imi dea mie slap a dat la alti player,dar nu a spamat comanda de mai mult de 4 ori,ceea ce eu consider ca nu este un abuz...
Multi stiu ca sunt un player cu vechime,ma multumesc cu helper,e destul cat sa fac lumea sa isi doreasca sa mai vina pe server,prin a face caterinca cu ei si prin a face serverul un loc fun.Daca tupeu primeste helper..eu renunt la gradul meu...

Hunter
Membru
Membru
6
Loading…

Contra!

Kamu
Membru
Membru
5

CONTRA din ce am auzit la oameni , nu meriti iar grad.
Ultima oară modificat Dum Aug 11, 2019 5:13 pm de către Kamu, modificat 1 dată în total.

Robert
Membru
Membru
6

Kamu scrie: Dum Aug 11, 2019 2:01 pm Pro fiecare merita cate o sansa.
A mai fost o data admin...cate sanse?

Topic author
mariusel
Membru
Membru
6

Esti frustrat Robert sincer..Ti-ai pierdut cateva minute ca sa imi scrii mie pe cerere asta dar pentru mine nu inseamna nimic..Caterinca se poate face si in alt mod nu sa-ti bati joc de comenzi si inghit glumele dar nu cu tine :) Si indiferent de raspunsul pe care il voi primi de la sniper sau para eu tot ma voi juca pe server,e decizia mea si nu cred ca ma poti obliga sa-mi schimb server-ul.Eu nu am nimic cu tine dar daca tu crezi ca ma intereseaza ce spui te inseli.
the angels protect me
the demons respect me

Robert
Membru
Membru
6

Am si eu o intrebare,pe server iti poti asuma grade cu ajutorul comenzilor de vip?
https://gyazo.com/1010ad7c774f487c6dfc7e23ea1eae3e
https://gyazo.com/0530dba230b52b9da4e265119842de7f
Încuiat