ImagineImagineImagineImagine

Cerere unban - Az0t

Topic author
Az0t
Membru
Membru
5
Romania

Cerere unban - Az0t

Nickname-ul tau: Az0t
Nickname-ul adminului care te-a banat: Dima
Data si ora: 17.08 ora 16:30
SteamID-ul tau: https://steamcommunity.com/profiles/76561198430927290/
Dovada: https://ibb.co/HPSPTNs

Alte dovezi nu am. Numele lui nu imi apare in consola, insa el era singurul admin online in momentul respectiv.

Kitsune
Membru
Membru
5

Re: Cerere unban - Az0t

Banul a fost acordat in urma spectatarii, iar am folosit numele Dima pentru a nu ma recunoaste si a opri hackul :d
Girl, I have no shame

Topic author
Az0t
Membru
Membru
5
Romania

Inteleg. Nu era ceva de "oprit" fiindca joc de mult timp pe acest server. Stiu ca asta nu este o scuza ca sa "mi se scoale" de o mica "hackereala" pe server, insa nu este modul meu de a ma distra si a ma simtii bine in acest joc. Daca ai dovezi care sa ateste decizia ta de a-mi da ban, te rog sa le pui pentru a fi vazute si de alti admini, respectivi jucatori. Daca decizia este comuna, accept banul, indiferent daca este nedrept.

Kitsune
Membru
Membru
5

Girl, I have no shame

Kitsune
Membru
Membru
5

la finalul demo-ului te opresti brusc cand vine adversarul spre tine, pregatesti tinta, iar el era pe shift, si nu aveai info de la nimeni ca e acolo. Poate ma insel, poate nu. Eu te suspectez de mult, iar acea faza m-a convins.
Girl, I have no shame

Topic author
Az0t
Membru
Membru
5
Romania

M-am uitat la demo. Te rog sa imi explici ce mai exact ti s-a parut suspect din acele 2 runde.
Hai sa iti explic eu in prealabil fiecare pas pe care l-am facut, de ce l-am facut asa, de ce am tras asa, de ce am sarit in modul respectiv. Asa, dupa cum ma duce si pe mine capul, fiindca nu sunt un jucator bun, dar cel putin pot sa imi explic modul meu de joc - bun sau prost.
- Warmup : Am cumparat m4a4, m-am dus rampa A, am tras ca boul, am ratat spray-ul am murit. Am incercat sa il omor pe ala din Jungle fiindca mi-a omorat coechipierul. Omorul unul rampa A - a fost ceva dubios la faza aia ? Prefire ? Preaim ? ceva ? Nu cred. Pe urmatorul l-am omorat dintr-un loc in care stiam ca nu o sa se uite, dat fiind faptul ca aveam putina viata. De al 2-lea nu stiam, motiv pentru care mi-am scos cutitul si el m-a omorat, in timp ce incercam sa ma retrag in site A.

- Runda 1 : cumpar armura, ma duc la stairs, sa vad daca vine cineva rampa, sa vad daca se arunca cu utilitati, astfel imi dau seama daca se joaca A sau B. Decid sa merg mid, luand ruta underpass, fara sa stiu ca sunt 2 acolo, motiv pentru care am murit. Ceva dubios ? Am dat info la coechipieri, nu am facut prefire, nici nu i-am auzit. Daca aveam wall si jucat violent, nu cred ca le faceam un peak atat de larg, ca sa ma omoare atat de usor...sau mai simplu, alegeam alta ruta sau ii asteptam sa iasa. Deci nu cred ca ai vreun argument care sa denote ca a fost ceva suspect la faza respectiva. Bun, haide mai departe.

- Runda 2 : Deagle, armura si un smoke. Dau smoke rampa A, stau in fata smoke-ului in cazul in care pusheaza cineva, astfel avand avantajul dat de smoke. Se duce smoke-ul si eu odata cu el. Daca te uiti pe radar, jucatorul din echipa mea, nr 4, este omorat de cel care are bomba, astfel imi este aratat pe harta si iau decizia sa dau rotate. Cu toate astea, ma retrag mai lent fiindca nu stiam sigur daca mai este cineva la lurk, in spatele meu. Decid sa merg prin connector fiindca il aud pe cel de pe mid care trage, fiind mai mult ca sigur ca el nu stie unde ma aflu. Ii iau ak-ul, merg pe short fiindca nu aveam timp de alta ruta, moment in care apare unul la window si trage spre mine - se vede clar ca aveam cutitul scos fiindca nu ii stiam pozitia...reusesc cumva sa il omor. Dat fiind faptul ca il omor pe cel de pe mid, era clar ca cel ramas stia pozitia mea si nu mai avea rost sa merg cu shiftul..era totul sau nimic. Se vede foarte clar cand intru de pe short, fac peak in site-ul B mai intai la apartamente, dar datorita pozitiei inamicului, mi-a fost foarte usor sa il vad si sa il omor.

Concluzie : Mi-am luat aceste 15 minute din viata ca sa explic toate lucrurile care apar pe demo. Nu conteaza rezultatul, nu conteaza ca se scoate sau nu banul. Vreau doar sa imi explic actiuniile, m-am saturat sa tot primesc ban-uri pe nemeritate. De asemenea, va invit pe ceilalti care doresc sa se uite la demo, sa imi spuna parerea lor sincera.. daca considera ca a fost vreun moment care sa denote utilizarea de wallhack sau alte coduri. Nu a fost vreun kill la "bulan", care sa para suspect sau prefire sau alte faze asemanatoare. Au fost alti admini care s-au uitat de-a lungul timpului pe mine (cred) si nu am primit ban. Drept urmare, vreau sa joc in continuare pe acest server, imi face placere, consider ca este o comunitate ok si cand intalnesc o comunitate ok (chiar daca este impotriva principiilor mele) nu imi bag **** in ea, jucandu-ma cu hackuri.

Topic author
Az0t
Membru
Membru
5
Romania

Kitsune scrie: Sâm Aug 17, 2019 5:05 pm la finalul demo-ului te opresti brusc cand vine adversarul spre tine, pregatesti tinta, iar el era pe shift, si nu aveai info de la nimeni ca e acolo. Poate ma insel, poate nu. Eu te suspectez de mult, iar acea faza m-a convins.
Presupun ca te referi la primul pe care l-am omorat din runda a 2-a. Omul acela a tras mai bine de un cartus in gaini moarte de pe harta inferno si l-am auzit. Ii stiam pozitia, stiam pe unde putea sa mearga. Eu joc cu casti, nu stiu de tine, insa l-am auzit cand a plecat din pozitia respectiva dupa ce s-a oprit din tras. Am auzit directia in care se indreapta, anume spre connector sau short. Era clar ca nu merge pe mid, inapoi spre t spawn fiindca l-as fi auzit si atunci nu as mai fi mers cu shiftul, ci as fi incercat sa merg dupa el sa il omor sau sa merg la bomba - una din doua. Cu shiftul a inceput sa mearga aproape de conector.. da intr-adevar, nu imediat ce era in dreptul scarilor de la connector, ci cu cativa pasi inainte, dar asta nu inseamna ca am wallhack pentru ca stateam cu tinta in locul respectiv. Ti-am spus, stiam ca este in zona respectiva, stiam ca se indreapta fie spre connector, fie pe short si l-am asteptat, dat fiind atat dezavantajul dat de deagle vs ak cat si lipsa mea de skill in manuirea unui deagle.

Kitsune
Membru
Membru
5

Stii proverbul ala, "cine se scuza se acuza"?, tu te-ai scuzat intr-un roman. Nu stiu care e mai nebun, tu ca ai stat atat sa te scuzi si sa explici atat, sau eu ca am citit toata chestia asta. Nu imi regret decizia facuta, iar daca "aia mari" decid ca a fost o greseala acest ban, o sa fiu cu ochii pe tine 24/7.
Girl, I have no shame

Topic author
Az0t
Membru
Membru
5
Romania

Deci sa inteleg ca eu sunt "vinovat" pentru ca mi-am explicat toate actiunile facute ? Deci eram mai bine daca ma durea in **** si nu imi pierdeam timpul sa scriu tot ? Ba frate, ai stofa de poet, jur. Chiar te-ai pisat pe toate fazele si explicatiile mele cu acel proverb. Ce sa zic, altii sunt smecheri, altii prosti. Bravo tie, flacau !

- Astept decizia altor admini, owneri, s.a.m.d

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Contra! Banul a fost acordat pe merit aceasta faza din demo afirma ca tu folosesti wallhack.
Încuiat