ImagineImagine

CERERE UNBAN pitical

Încuiat

Topic author
pitical
Membru
Membru
1

CERERE UNBAN pitical

Nickname-ul tau:pitical
Nickname-ul adminului care te-a banat:domnu who i am
Nume server/ip:cs2.parabestial.ro
Data si ora:ieri intr-o vreme
SteamID-ul tau: nu mi merge sa-l caut dar asta e linku https://steamcommunity.com/id/pitical69
Dovada:

Doresc sa specific si faptul ca el imi da ban pt main banat cand eu nu mai am acces la contul respectiv.
si pe langa aia,imi mai da si gag 120 min pt " ' " doar pt ca mi se auzea urat microfonul,dar cand il testam pe steam si pe discord se auzea bine.Daca vreti dovada si la ala scrieti-mi pe discord @pitical2

hypermagie
4
Romania

Re: CERERE UNBAN pitical

Salut! Din moment ce ai primit ban pe motiv " main banat " inseamna ca ai un cont banat sub 365 de zile. La noi in regulament exista o regula care spune fix asa " Daca un jucator are mai putin de o luna de la crearea contului de steam si pare suspect de cheat adminii au obligatia de ruga jucatorul sa intre de pe contul principal, daca acesta refuza, nu il baga in seama pe gradat sau spune ca are contul principal banat(Vac sau pe server) se procedeaza cu BAN PERMANENT".

Legat de acel mute, a fost apasata tasta ' din greseala si ai primit mute. Dupa cum ai spus si tu, microfonul avea un sunet ciudat care probabil deranja alti jucatori. Mute-ul este acordat corect, nu are treaba cu reclamatia de unban. Te rog sa astepti raspunsul adminului in cauza!

Mab
Vip
Vip
1
Romania

Re: CERERE UNBAN pitical

Salut, pentru gestul tau, banul ramane
Încuiat