ImagineImagine

Cerere Admin - XURN

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Cerere Admin - XURN

Nickname: ★ XURN (Nume real: Nitu Valentin)
Discord: XURN#1685
Nume server/ip: 89.46.123.65:27015 (Go.Parabestial.Ro) <3
Varsta: 12 (Fac 13 in ianuarie 23)
Ore jucate pe server (minim 30): https://www.gametracker.rs/player/89.46 ... 85%2BXURN/ (24 ore, dar peste 60-70 de ore cu alte nume pe gametracker.)
Ore jucate pe steam: 2000+ (Contul meu are doar aproape 300 ca l-am facut in Octombrie pe 12.)
Cont free sau cumpărat (PRIME): PRIME MAIN, FREE SECUNDAR
Puncte obținute pe forum (minim 200): 960+
-
Daca vezi asta sper sa ai o zi frumoasa!
Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):NU
SteamID:STEAM_0:0:518200743
Link catre profilul tau de steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198996667214 | Si main este: https://steamcommunity.com/id/ilymihauwu (furat+vac)
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): 9.95 (Fost owner pe un server de jailbreak si admin tot pe un server de jailbreak, dar am renuntat la amandoua cu gandul ca m-as muta pe serverul vostru! <3)
Detalii: Am incalcat regulamentul adminiilor in faptul ca am facut o cerere de UP ceea ce nu este permis dar , am vazut ca unii helperi/admini fac cerere de UP, si pentru ca ei au primit pro si contra, m-am gandit sa fac si eu, am muncit din greu si am mentinut server-ul intr-o stare buna, astazi (5.11.2019) nu am putut intra pe server deoarece am avut de invatat la romana ca dau test si am terminat la 8 seara si nu am mai avut timp sa intru pe server , va implor sa ma iertati. O sa ma revansez in weekend cu alte 10-20 ore <3 ;) seara faina

Winners train, losers complain.

Bambutu
Membru
Membru
6

Re: Cerere Admin - XURN

Daca tot tu mi ai spus contra,ca cica am putina activitate,iar dupa te vad pe tine peste 2 zile ca faci cerere,o sa ti zic si eu ceva,cand aveai vip te dadeai bun cu toata lumea dar acum am vazut ca incerci sa ai admin dupa 3 zile de helper,cum am facut si eu cerere dupa o saptamana mi-a fost respinsă ,nu ti dau pro sau contra,las adminii sa faca chestia asta,e treaba lor,dar pot sa te asigur ca nu vei ajunge cineva in viata daca faci chestia asta,incerci sa scoti pe altii sa nu obțină ei o funcție si sa o obții tu,urat din partea ta,iti urez o seara placuta,dar ti as recomanda sa mai astepti,cum fac si eu.Si iti mai zic o chestie lasa calculatorul asta si mai iesi la joaca cu prietenii,nu sa faci 5 ore pe zi pe server,o sa regreți dupa ca ai facut chestia asta si ai petrecut o in fata pc-ului si nu afara cu prietenii.
Make money not friends!

Mitică
Membru
Membru
7
Netherlands
Loading…

Contra! Este prea devreme, noi nu avem nevoie de admini pe sv asta ci de helperi. Vei primi up cand va fi timpul, Barny are helper de 1 luna si nu se plange. Si te rog sa nu faci ca la cererea helper mare circ ca ai primit contra. Viata merge inainte si cu vesti bune si cu rele.

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Bambutu scrie: Mar Noi 05, 2019 10:52 pm Daca tot tu mi ai spus contra,ca cica am putina activitate,iar dupa te vad pe tine peste 2 zile ca faci cerere,o sa ti zic si eu ceva,cand aveai vip te dadeai bun cu toata lumea dar acum am vazut ca incerci sa ai admin dupa 3 zile de helper,cum am facut si eu cerere dupa o saptamana mi-a fost respinsă ,nu ti dau pro sau contra,las adminii sa faca chestia asta,e treaba lor,dar pot sa te asigur ca nu vei ajunge cineva in viata daca faci chestia asta,incerci sa scoti pe altii sa nu obțină ei o funcție si sa o obții tu,urat din partea ta,iti urez o seara placuta,dar ti as recomanda sa mai astepti,cum fac si eu.Si iti mai zic o chestie lasa calculatorul asta si mai iesi la joaca cu prietenii,nu sa faci 5 ore pe zi pe server,o sa regreți dupa ca ai facut chestia asta si ai petrecut o in fata pc-ului si nu afara cu prietenii.
De pe 30 Octombrie pana in 6 Noiembrie sunt 2 zile? Si cand aveam vip ma dadeam bun cu toata lumea pentru ca nu ma cunosteau inca.

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Mitică scrie: Mie Noi 06, 2019 7:20 am Contra! Este prea devreme, noi nu avem nevoie de admini pe sv asta ci de helperi. Vei primi up cand va fi timpul, Barny are helper de 1 luna si nu se plange. Si te rog sa nu faci ca la cererea helper mare circ ca ai primit contra. Viata merge inainte si cu vesti bune si cu rele.
Multumesc, dar nu ma plang am vrut sa incerc.

Bambutu
Membru
Membru
6

ZURN scrie: Mie Noi 06, 2019 7:29 am
Bambutu scrie: Mar Noi 05, 2019 10:52 pm Daca tot tu mi ai spus contra,ca cica am putina activitate,iar dupa te vad pe tine peste 2 zile ca faci cerere,o sa ti zic si eu ceva,cand aveai vip te dadeai bun cu toata lumea dar acum am vazut ca incerci sa ai admin dupa 3 zile de helper,cum am facut si eu cerere dupa o saptamana mi-a fost respinsă ,nu ti dau pro sau contra,las adminii sa faca chestia asta,e treaba lor,dar pot sa te asigur ca nu vei ajunge cineva in viata daca faci chestia asta,incerci sa scoti pe altii sa nu obțină ei o funcție si sa o obții tu,urat din partea ta,iti urez o seara placuta,dar ti as recomanda sa mai astepti,cum fac si eu.Si iti mai zic o chestie lasa calculatorul asta si mai iesi la joaca cu prietenii,nu sa faci 5 ore pe zi pe server,o sa regreți dupa ca ai facut chestia asta si ai petrecut o in fata pc-ului si nu afara cu prietenii.
De pe 30 Octombrie pana in 6 Noiembrie sunt 2 zile? Si cand aveam vip ma dadeam bun cu toata lumea pentru ca nu ma cunosteau inca.
atunci mai ai de asteptat ,cum face si barny,ti a si zis mitica sa nu te aud dupa 3/4 zile ca vrei admin.
Make money not friends!

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Bambutu scrie: Mie Noi 06, 2019 9:11 am
ZURN scrie: Mie Noi 06, 2019 7:29 am
atunci mai ai de asteptat ,cum face si barny,ti a si zis mitica sa nu te aud dupa 3/4 zile ca vrei admin.
Ok, inteleg. Dar stii cum se zice, incercarea moarte n-are :D Multumesc oricum si imi pare rau ca nu am respectat ce mi-sa spus.

Mitică
Membru
Membru
7
Netherlands
Loading…

Explica asta:

Deci tu iti bateai joc de staff si jucai cu cheat si acum incerci sa intri in staff.
Uitati cum vorba lui electronique cheaterii incearca sa se infiltreze in staff fiind buni.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Mitică scrie: Mie Noi 06, 2019 6:59 pm Explica asta:

Deci tu iti bateai joc de staff si jucai cu cheat si acum incerci sa intri in staff.
Uitati cum vorba lui electronique cheaterii incearca sa se infiltreze in staff fiind buni.
lmao am sa am mai multa grija la cine dau pro,dar oricum nu se vede acel video,pentru ca este pe privat
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Mitică scrie: Mie Noi 06, 2019 6:59 pm Explica asta:

Imi bateam joc de staff? Pe contul ala in primul rand era cred ca prima oara sau a doua cand am intrat pe server prima oara si dupa frate-miu descarca nu stiu ce cheat si se joaca pe contul meu eu fiind la scoala, si mi-a povestit ca a luat vac in timpul meciului nu stiu ce s-a intamplat. Si nu vreau sa infiltrez in staff ca ma dau bun, ce am fost am fost, eu doar vreau sa ajut serverul nu sa va invadez, si cum imi bateam joc de staff ca n-am inteles?
Încuiat