ImagineImagineImagine

Propunere VIP Menu

Încuiat

Topic author
Taha
Membru
Membru
5
Germany
Loading…

Propunere VIP Menu

Se poate adauga VIP Meniu Mai Incarcat decat cel existent Bhop skinuri manusi , Lumini Regen Viata. etc. Vip Lvl 1 lvl 2 lvl 3 .

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Re: Propunere VIP Menu

Contra. Ai servere pentru pokemon cu sutele, acest server este clasic si de aceea este tare.

Topic author
Taha
Membru
Membru
5
Germany
Loading…

nus ce te bagi u peste tot in seama , ve ziti de treaba ta, asta e propunere pt detinator, si pentru a mai strange si ceva donatii, din VIP

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Taha , nici nu ai citit regulamentul , aparent ,se acorda ban permanet pentru bhop-script si tu ceri sa instaleze plugin. Nu implica dorinta ta de a cocalariza serverul cu donatiile. Poti asculta linistit manele pe alte servere cu bhscript si un meniu VIP "variat" care aduce un lag imens.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Taha scrie: Vin Dec 20, 2019 9:48 pm nus ce te bagi u peste tot in seama , ve ziti de treaba ta, asta e propunere pt detinator, si pentru a mai strange si ceva donatii, din VIP
Cine o spus ca este propunere doar pentru detinator fara ca altii sa-si dea cu parerea?....e pe forum vizibil si deschis comunitatii
Ca sa tii minte aici la noi este democratie fara impunere si toti liber la cuvant ,bhop script plugins....hmmm deci hai sa debanam toti cei care au avut bhop scrip pe servere si sa bagam plugin-ul?....astfel ne vor sari in cap daca intelegi ce spun,modul de joc este classic si de acea atrage multi jucatori,mai multe plugin-uri neverificate poate cauza o mare dauna serverului,fps drops.lag etc,si sa numai vorbim de cei care au calculatoare/laptopuri slabe,si credema sunt multi care nu pot sa-si permite calculatoare performante
Atentie:chiar te rog eu sa incepi sa respecti comunitatea(mai ales fata de staf) daca vrei sa ne faci parte
2 la mana,nu vrem sa obligam nici un mebru al comunitati sa doneze bani,ajutorul este foarte apreciat daca membrii doneaza dar chiar si fara donatii din partea membrilor activiatea lor este mult mai mult apreciat (asa cred eu)
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Just ^Дрыщ'
Membru
Membru
5

Contra, this community is pretty old already, and such plugins would've been added earlier if the community and the staff wanted, but as you can see, no one is interested in transforming this server into a kid's playground, with various special effects.

sensation
Membru
Membru
6

RaDaR scrie: Vin Dec 20, 2019 8:09 pm Contra. Ai servere pentru pokemon cu sutele, acest server este clasic si de aceea este tare.
Subscriu la ce a zis :) fara maimutareli ca se strica treaba

forest2k
Membru
Membru
5
Loading…

CONTRA
Wake up in a dreamy world !
Încuiat