ImagineImagineImagine

Cerere unban -Raducu

robertP19
Membru
Membru
4

Re: Cerere unban -Raducu

AlexandruR25 scrie: Mie Mar 11, 2020 11:14 pm Draga Robert tie si se pare normal si corect ca tu sa astepti din partea mea respect fata de tine cand tu ai o atitudine de superior si ma ironizezi?
Eu am primit mute, gag si chiar ban pentru glumele mele iar tu vad ca nu ai fost sanctionat. Daca doresti sa ne rezolvam mica problema te astept pe discord.
Astept dovezi

Topic author
AlexandruR25
Membru
Membru
4

Draga Robert eu am intrat sa fac surf nu sa iti fac tie ss-uri.

robertP19
Membru
Membru
4

Data viitoare cand vii sa faci surf ai grija si la cum te comporti

Topic author
AlexandruR25
Membru
Membru
4

Draga Robert aceasta este atitudinea de superioritate despre care vorbeam, nu imi plac amenintarile si dupa cum ti-am mai spus nu cred ca ii intereseaza pe admini ce avem noi personal de impartit. Ce a fost legat de server s-a spus deja.
Daca doresti sa vorbim te invit sa vorbim pe discord : Raducu#3299

shane
Membru
Membru
4
Loading…

Ban-ul permanent a fost dat de Punini , si cred ca si meriti ban permanent si aici aveti si motivul: Intr o zi intru pe server si vad ca robert imi da niste dovezi cum tu injurai cu niste prieteni de ai tai .Intru pe server , vad cum vorbiti si va dau mute , voi spuneati ca faceti caterinca , caterinca se face cand pe om nu il deranjeaza . NU mi se pare normal sa faci asa ceva , robert nu ti a facut nimic si crede ma ca stiu ce limbaj folosesti pe server. Repet ban ul a fost dat de Punini!

Dovezi:
1. https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png
2.https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png
3.https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png

*nr 3 este cu un prtn de al lui*
“You gotta train like hell until the point where your hair falls out. That’s the only way to become truly strong.” – Saitama

Topic author
AlexandruR25
Membru
Membru
4

Tie ti se pare normal pentru niste injurii peimesc ban permanent? Din cate se vede vorbesti prostii. Nu inteleg ce legatura are prietenul meu cu banul pe care l-am primit. In primul rand tu ai spus doar ce am facut eu, nu ai spus cum a inceput conflictul si ce a facut si Robert. Iar daca tu consideri ca aceasta masura luata importiva mea este corecta ma tem ca ar trebui sa iti dai demisia. Apreciez gestul tau de a-ti ajuta prietenul dar nu cred ca este cazul in acest moment.

Just ^Дрыщ'
Membru
Membru
5

AlexandruR25 scrie: Joi Mar 12, 2020 2:10 pm Tie ti se pare normal pentru niste injurii peimesc ban permanent? Din cate se vede vorbesti prostii. Nu inteleg ce legatura are prietenul meu cu banul pe care l-am primit. In primul rand tu ai spus doar ce am facut eu, nu ai spus cum a inceput conflictul si ce a facut si Robert. Iar daca tu consideri ca aceasta masura luata importiva mea este corecta ma tem ca ar trebui sa iti dai demisia. Apreciez gestul tau de a-ti ajuta prietenul dar nu cred ca este cazul in acest moment.
Regulament server
COMUNITATEA PARABESTIAL

Fiecare jucator este obligat sa aiba un limbaj decent fata de un alt jucator! - GAG / MUTE / BAN 120 min
RETRY dupa gag/mute: BAN 30 min
Injuraturile la adresa adminilor se pedepsesc cu BAN PERMANENT!
Orice actiune de tip griefing se pedepseste cu SLAY / BAN 120 min!
Este interzisa reclama asupra altor servere prin orice mod! BAN permanent !
Sunt interzise nick-urile care contin cuvinte obscene. - KICK / BAN 120 min
Este interzisa folosirea oricarui fel de cod ! - BAN permanent.
Anuntati un posibil codat prin: say_team(U) + @ urmat de numele codatului.
Nu aveti voie sa va urcati pe texturile mapelor. SLAY
Este interzis nick-urile / tag-urilor cu mai mult de 15 caractere.
Jocul este FREE in limita bunului simt !!!
Necunoasterea regulamentului NU este o scuza plauzibila.

At least read the rules first before commenting here. Fool.

robertP19
Membru
Membru
4

AlexandruR25 scrie: Joi Mar 12, 2020 2:10 pm Tie ti se pare normal pentru niste injurii peimesc ban permanent? Din cate se vede vorbesti prostii. Nu inteleg ce legatura are prietenul meu cu banul pe care l-am primit. In primul rand tu ai spus doar ce am facut eu, nu ai spus cum a inceput conflictul si ce a facut si Robert. Iar daca tu consideri ca aceasta masura luata importiva mea este corecta ma tem ca ar trebui sa iti dai demisia. Apreciez gestul tau de a-ti ajuta prietenul dar nu cred ca este cazul in acest moment.
Gestul lui de "a-si ajuta prietenul" e exact gestul pe care l-ai facut si tu cand i-am dat mute prietenului tau. Diferenta este ca shane a vorbit frumos si nu te-a insultat

Topic author
AlexandruR25
Membru
Membru
4

1. Robert nu este admin, iar pe ceilalti care ati vorbit frumos v-am vorbit frumos inapoi.
2.Mi se pare exagerat sa primesc ceea ce primeste si cineva care joaca cu hack.
3.Pentru 2 injuraturi sa primesc ban permanent? Asta e abuz clar!

shane
Membru
Membru
4
Loading…

La faza cu prietenul tau , da , nu are nici o treaba prietenul tau , mi se pare foarte normal sa primesti ban permanent pentru ca esti foarte toxic , am stat pe spec si am vazut cum te comporti si tu si prieteni tai + dupa ce ti am dat mute s a terminat mapa si ai inceput iara sa injuri si sa iti pui pe profil poezii despre robert si chestii de genul . Si crede ma am citit regulamentul , si limbajul tau nu este adecvat , personal nu cred ca vorbesc prostii. Stiu cum a inceput conflictul si ce a facut Robert , faceati misto de el , il injurati el va dat mute si dupa cand am venit eu am stat spec si v am dat gag . Si de ce sa imi dau demisia? Toxicitate se plateste prietene , nu mai fi toxic ca nu ajungi nicaieri.

Edit: Da , robert era cam cu nasul pe sus asa ca i am zis sa se calmeze ca ii dau gag si s-a calmat , pe cand tu , ti am explicat frumos si tot il injurai!
“You gotta train like hell until the point where your hair falls out. That’s the only way to become truly strong.” – Saitama
Încuiat