ImagineImagineImagine

Renuntare RaDaR

Topic author
Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Re: Renuntare RaDaR

Acum aproximativ 4-5 luni mi-am facut cont pe acest forum pentru ca incercam sa joc pe server dar luam ban de 30 min de la diversi helperi (nu dau nume) , vroiam doar sa joc , mi-am dat seama ca este un server foarte bine facut, old-school si ca are un potential de capacitate maxima aproape zilnica, nu era primul server pe care imi luam ban dar aici exista ceva special care m-a facut sa retraiesc perioada de cs 1.6 , le multumesc tuturor celor cu care am colaborat si mai ales celor care au crezut in mine. Consider ca in aceste luni activitatea mea vis-a-vis de acest server a marit fluxul de playeri, pentru ca dispareau majoritatea cheaterilor si exista un nivel amical de discutie pe server, dupa ce au trecut aceste luni ajunsese la un moment dat la capacitate maxima si dupa nu doar CSRomania1 server ci aproape toate servele full. Au fost foarte multi cheateri de scos in acest interval(de ordinul sutelor) pentru a putea ajunge la acel rulaj, pentru a putea crea o comunitate in game . Nu am facut acest lucru singur stiu si sunt constient de acest aspect dar imi asum impactul pe care eu personal l-a avut prin timpul petrecut in favoarea serverului . Do you know the real value of time? Time is the most valuable thing that somebody could give.

Încuiat