ImagineImagine

Cerere Unban AdelinaEda

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Re: Cerere Unban AdelinaEda

Pro unban! Mai asteptam si alte pareri.

forzennn
Membru
Membru
7

Pro unban

Topic author
AdelinaEda
Membru
Membru
6

ka1zer scrie: Lun Sep 30, 2019 7:46 pm toate rundele joci cu SCAR,treci mereu pe langa nici unu te vede de parca stii toate pozitiile nemicilor si nici unu iti da info,dati unban si veti regreta,un alt admin ii va da ban si ce faci?.....ceri unban la toti?......parerea mea?.....mare greseala daca iei unban,nu ti-am dat ban ca tu m-ai omorat in joc eram spec de cand si parau,te-am vazut multe runde ca treci pe unde stii ca nu e nici unu si incerci sa dai damge prin smokuri si nu killuri
"Grele cuvinte"
nu prea inteleg mare lucru din ce spui tu acolo ... ai niste sugestii proaste, am un radar in care daca eu de ex. am om stanga si spate normal sa verific dreapta si fata ...apas smk ca sa omor nu ca sa dau dmg...
Oricum astept sa vina cineva cu experienta cat de mica sa vada demo pentru ca tu (dupa parerea mea) ai experienta 0 ca si admin ..in demo facut de tine nu este nici macar o faza de wall ( daca mai aveam si faze de wall ....) m am uitat ce ti sa parut tie ciudat si sa-ti spun asa in mare pe mid cand am iesit cu scout pe ei se vede clar ca nu-i stiam unde si am ratat si a doua oara si au modificat pozitia iar eu am iesit cu tinta tot acolo si am mutat tinta in dreapta pe ei...
faza de dinainte de ban daca ai monitor din 1999 toamna probabil nu vezi eu l am vazut pe ala jungle .. iar dupa am pus tinta catre a pentru ca ai mei erau toti in B ( plantasera bomba iar in A nu era nimeni ) si dupa vad ca iau ban

KeepYourSoul
Membru
Membru
7
Romania
Loading…

AdelinaEda scrie: Lun Sep 30, 2019 8:23 pm
ka1zer scrie: Lun Sep 30, 2019 7:46 pm toate rundele joci cu SCAR,treci mereu pe langa nici unu te vede de parca stii toate pozitiile nemicilor si nici unu iti da info,dati unban si veti regreta,un alt admin ii va da ban si ce faci?.....ceri unban la toti?......parerea mea?.....mare greseala daca iei unban,nu ti-am dat ban ca tu m-ai omorat in joc eram spec de cand si parau,te-am vazut multe runde ca treci pe unde stii ca nu e nici unu si incerci sa dai damge prin smokuri si nu killuri
"Grele cuvinte"
nu prea inteleg mare lucru din ce spui tu acolo ... ai niste sugestii proaste, am un radar in care daca eu de ex. am om stanga si spate normal sa verific dreapta si fata ...apas smk ca sa omor nu ca sa dau dmg...
Oricum astept sa vina cineva cu experienta cat de mica sa vada demo pentru ca tu (dupa parerea mea) ai experienta 0 ca si admin ..in demo facut de tine nu este nici macar o faza de wall ( daca mai aveam si faze de wall ....) m am uitat ce ti sa parut tie ciudat si sa-ti spun asa in mare pe mid cand am iesit cu scout pe ei se vede clar ca nu-i stiam unde si am ratat si a doua oara si au modificat pozitia iar eu am iesit cu tinta tot acolo si am mutat tinta in dreapta pe ei...
faza de dinainte de ban daca ai monitor din 1999 toamna probabil nu vezi eu l am vazut pe ala jungle .. iar dupa am pus tinta catre a pentru ca ai mei erau toti in B ( plantasera bomba iar in A nu era nimeni ) si dupa vad ca iau ban
Sa nu trecem peste niște praguri și sa nu începem să ne jignim.
Imagine
“The noblest art is that of making others happy.” — P.T. Barnum

KeepYourSoul
Membru
Membru
7
Romania
Loading…

Radar-ul nu se poate depista foarte usor, cine stie sa joace bine cu hack e cam nedetectabil, eu din acel demo nu am vazut WH, nici de Radar nu imi pot da seama dintr-un videoclip de 5 minute.

Pro Unban.

Nu spun ca ai sau ca nu ai cheat, din demo nu se vede.
Imagine

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

datii unban,dar sa va amintiti ca un alt admin ii va da ban cand va fi prins din nou,eu nu jignesc,si tineti-l in minte,pana acum nu cred ca am dat ban degeaba cuiva in afara de ala din greseala pe care sn1per stie si mitica,vreti sa ma degradati?....nu este nici o problem,p.s eu nu am jignit pe nici unu,si greu dau eu banuri chiar daca cineva imi spune s-o fac,este adevarat ce eu vad nu toti pot vedea
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

KeepYourSoul
Membru
Membru
7
Romania
Loading…

ka1zer scrie: Lun Sep 30, 2019 8:37 pm datii unban,dar sa va amintiti ca un alt admin ii va da ban cand va fi prins din nou,eu nu jignesc,si tineti-l in minte,pana acum nu cred ca am dat ban degeaba cuiva in afara de ala din greseala pe care sn1per stie si mitica,vreti sa ma degradati?....nu este nici o problem,p.s eu nu am jignit pe nici unu,si greu dau eu banuri chiar daca cineva imi spune s-o fac,este adevarat ce eu vad nu toti pot vedea
Nu am spus ca TU ai jignit, uneori trebuie sa recunoști si greșelile, nu spun ca a fost o greșeală acest ban, doar ca din dovadă noi nu prea vedem nimic, uneori trebuie sa accepti si înfrângeri, părerile altora. Dacă primește ban, ala e.
Imagine

NiKo
Membru
Membru
6

PRO UNBAN nici macar o urma de cod in video ul prezentat

SilentX
Membru
Membru
7
Romania

Pro unban !

ToEz
Membru
Membru
6

Unu la mana o stiu nu are niciun hack si 2 nu vad nimic suspicios din acel demo bro so unban PRO
Marsh fa ca-s ocupat!
Încuiat