ImagineImagineImagine

Reclamatie ka1zer

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Re: Reclamatie ka1zer

as mai vrea sa adaug ceva pentru divine,in primul rand cand este activ doar un admin pe server si sunt 3 sau 4,2 sau 3 codati de o data pe server ia spunemi mie cum tu de unu singur ai putea tine ochii pe ei sail filmezi si sa astepti intr-un fel sa vezi ca are cod,si sa dai ban?.......divine,ai fost vreo data admin?.....fa cerere helper/admin te rog si dupa acea ne intorcem la aceasta discutie,aminteste ca nu sunt admin pe bani......pe motivatie

Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Contra , mi se pare ca este exagerata si intentionata aceasta reclamatie, Se reclama un cheater odata la cateva zeci de secunde si se injura cam la fel de des , trebuie sa pastrezi ordinea si un limbaj civilizat pe server. Sanctiunile sunt in regulament si pot fi luate instant sau ulterior , este decizia si momentul ales de admin. Nu poti alerga si ameninta ca jucator un admin , daca aveai dovada consistenta era poate justificata reactia ta. Exista uneori cheateri care injura doar pentru a observa daca sunt admini pe server, pentru a da on sau off. Nu consider ca este fondata aceasta cerere.
Uneori dupa ore de stat spec si urmarit vrei sa joci dar in foarte multe din situatii sacrifici sa poti juca doar pentru a ocupa timp cu administratia. Este usor sa vorbesti din perspectiva unui jucator vip care nu are nicio responsabilitate. Eu personal am jucat cred ca 10-15 % din timpul petrecut pe sv si 85-90 % am stat spec sau stealth pentru a mentine un joc curat si civilizat pentru ca tu sa ai o experienta corecta si echilibrata playerule!
Ultima oară modificat Sâm Oct 05, 2019 7:36 pm de către Marshall, modificat 1 dată în total.

KeepYourSoul
Membru
Membru
5
Romania
Loading…

Contra, nu ma complic cu explicații, Adminii de mai sus au explicat motivele.
Imagine
“The noblest art is that of making others happy.” — P.T. Barnum

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Reclamatie nefondata!
Încuiat