ImagineImagineImagine

cerere unban

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Re: cerere unban

ai noroc ca nu il mai am sau nu sunt eu care te-am banat,dovada prego!!! cei care au dat pro vreau sa ia in considerare regulamentu pentru cei care cer unban,nu poti cere unban dupa o luna sau mai mult si in acest caz sa dati pro,nu are dovezi ca eu l-am banat poate o fi fost altcineva
si trei cititi regulamentul la cererea de unban
Pentru ca cererea de unban sa va fie luata in considerare, trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte:
- sa fie creeata in maxim 24 de ore de la primirea banului si dupa modelul de mai jos;
- sa detineti dovada concreta cu numele adminului (print screen consola/demo).

nu vreau sa fiu rau dar sunteti admini degeaba,aveti o mare putoare sa cercetati mai intai de a da pro

P.S nu pot tine un hard drive full de dovezi mai mult de doua sapt,cererea de ban trebuie facuta in aceasi zi.mersi

aceasta este o falsa sau o reclamatie expirata ce nu trebuie luat in considerare sau sa fie pedepsita

Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

forest2k scrie: Mie Noi 13, 2019 4:07 pm
Mitică scrie: Mie Noi 13, 2019 4:01 pm
forest2k scrie: Mie Noi 13, 2019 4:00 pmPro unban .
Pentru ce??
in primul rand nu a fost "controlat" daca tot facea si a primit ban-ul de la ka1zer
si am inceput sa se joace pe c sgo romania 2 si tu i-ai dat ban o data
forest dau control pentru cei care primesc mai mult de un raport in admin chat si in acel moment cand sunt spec dupa rapoarte sau in momentul de fata cand il ascunde bine codul sau cand face abus de coade impotriva adminului,in acel moment cand nu pot face demo la deathcams!!!atunci dau control,daca este obvious nu am decat sa dau ban pe fapte obviouse,in caz de bulism impotriva adminului de catre codat trebuie bagat la control pe oblig,asa fac eu si e cel mai bine,sau aveti frica sa va controlez pe conturiel voastre secundare care o dati pe spinbot si toate hackurile?de ce pari foarte mult suspicios acum?.,,,,hmmmm
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

SilentX scrie: Mie Noi 13, 2019 5:10 pmPro unban!
cand a fost ultima oara cand ai fost pe server domnule silentx?.... pot face aceasta intrebare ca stiu eu cat sunt activ pe server
► Show Spoiler

forest2k
Membru
Membru
5
Loading…

ka1zer scrie: Joi Noi 14, 2019 1:03 am
forest2k scrie: Mie Noi 13, 2019 4:07 pm
Mitică scrie: Mie Noi 13, 2019 4:01 pm

Pentru ce??
in primul rand nu a fost "controlat" daca tot facea si a primit ban-ul de la ka1zer
si am inceput sa se joace pe c sgo romania 2 si tu i-ai dat ban o data
forest dau control pentru cei care primesc mai mult de un raport in admin chat si in acel moment cand sunt spec dupa rapoarte sau in momentul de fata cand il ascunde bine codul sau cand face abus de coade impotriva adminului,in acel moment cand nu pot face demo la deathcams!!!atunci dau control,daca este obvious nu am decat sa dau ban pe fapte obviouse,in caz de bulism impotriva adminului de catre codat trebuie bagat la control pe oblig,asa fac eu si e cel mai bine,sau aveti frica sa va controlez pe conturiel voastre secundare care o dati pe spinbot si toate hackurile?de ce pari foarte mult suspicios acum?.,,,,hmmmm
Daca vrei imi poti face control eu chiar nu am nici o problema
Wake up in a dreamy world !

SilentX
Membru
Membru
6
Romania

ka1zer scrie: Joi Noi 14, 2019 1:05 am
SilentX scrie: Mie Noi 13, 2019 5:10 pmPro unban!
cand a fost ultima oara cand ai fost pe server domnule silentx?.... pot face aceasta intrebare ca stiu eu cat sunt activ pe server
Ka1zer, rezumate strict la subiect nu devia discutia in alte parti.Daca doresti sa dezbati alte subiecte exista pm sau alta sectiune a forumului.

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Cerere respinsa!
Încuiat