ImagineImagineImagine

Cerere Grad- Mitică

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Re: Cerere Grad- Mitică

Chiar aveam o parere mai buna despre oamenii din Timis, Dogg in special ,atitudinea ta lasa de dorit, iti inteleg motivatia dar asta nu iti scuza impertinenta, asa este in general lumea in Comuna Pesac? Am inteles povestea cu Mitica, subiect incheiat, are cine sa decida in privinta aceasta, in mod cert nu eu sau tu(Dogg), nu exista relatii bazate pe prietenie sau favoritisme, a spune cuiva ca a fost cumparat de alta persoana este o jignire , asupra unei persoane pe care tu nu o cunosti dar deja ii aduci acuzatii . Astept explicatia ta pana la ora 20:00

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Pro admin. Merita o sansa, mai ales ca avem nevoie de stabilitate si intelegere. Mai asteptam ceva pareri si solutionam.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Sn1per scrie: Mar Ian 21, 2020 2:53 pm Pro admin. Merita o sansa, mai ales ca avem nevoie de stabilitate si intelegere. Mai asteptam ceva pareri si solutionam.
eu nu am vazut asa ceva,cum poti sa te intelegi cu cineva care schimba tot ce spune din minut in minut?
deciziile lui sunt instabile,el anca nu mi-a raspuns la o intrebare,de ce a ocolit conditiile pe care le-am propus lui?
Si anca o intrebare de ce mi-a dat block pe discord?
In modul care se compoarta cum fac sa am incredere?........
Vine mie si ma intreaba daca fac un meci cu el pe faceit....ah pai nu ne-am inteles cred,el spune ca avea coade pe minecraft,PPHUD nu este cod pentru minecraft doar pe csgo
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Iti raspund acum:
1. Am "ocolit" conditiile pentru ca nu eram sigur pe mine daca s-a accept sau nu, era inceputul scolii si credeam ca nu am deloc timp, dar defapt am timp s-a stau cel putin pe forum.
2. Block pe discord? Nu imi amintesc s-a iti fii dat block, numai in ziua cand am luat remove te-am blocat pe discord, dar de atunci noi am mai vb pe discord.
3. Vrei control PC?

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Mitică scrie: Mar Ian 21, 2020 3:18 pm Iti raspund acum:
1. Am "ocolit" conditiile pentru ca nu eram sigur pe mine daca s-a accept sau nu, era inceputul scolii si credeam ca nu am deloc timp, dar defapt am timp s-a stau cel putin pe forum.
2. Block pe discord? Nu imi amintesc s-a iti fii dat block, numai in ziua cand am luat remove te-am blocat pe discord, dar de atunci noi am mai vb pe discord.
3. Vrei control PC?
Atunci ti-ai schimbat numele?...eu nu mai gasesc convorbirea
► Show Spoiler

Topic author
Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Nu mi-am schimbat: Mitică #5859 pe discord. Daca nu ma ai da-mi add s-a iti arat ca nu ti-am dat block.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Mitică scrie: Mar Ian 21, 2020 3:18 pm Iti raspund acum:
3. Vrei control PC?
numai vreau nici un control sa fac am pierdut deja prea mult timp cu tine si numai are rost
vei merge pe mana lui sn1per,tu esti excluz pentru mine pana vad ca intradevar faci o schimbare in acel comportament,daca iei o decizie aia trb sa fie,sau spui direct pe fata ca nu poti
nu te astepta sa ajungi sa joci cu mine pe faceit sau unde vrei tu etc etc etc ca nu am incredere,pana voi prinde incredere din nou va trece foarte mult si asta depinde cum am spus de comportament,subiect inchis din partea mea
► Show Spoiler

Dogg
Vip
Vip
5

Radar stai asa ca inca nu intaleg, ce incerci tu sa faci prin fapt ul ca tu imi spui " astept explicatia ta pana la ora 20:00" ai impresia ca ne jucam, bai omule... eu ti am zis frumos. nu iti baga nas ul in parerea mea, e dreptul meu... si nu conteaza de cat timp sunt aici pe comunitate, da ? nu ma speri tu cu chestile astea intalegi, prin fapt ul ca ma ameninti cu cadere si etc, man pana la urma e doar un grad, nu e ceva special de pierdut... si nu cred ca esti tu mai presus de noi sa vi cu arfe de genu... asa ca te rog frumos, cu citatele astea prostestii ale tale sa incetezi pentru ca nici eu nu am 17 ani da ? parerea mea e parerea mea , n ai tu ce sa adaugi acolo, da ? tu iti dai cu parerea si mergi mai depare asa cum facem totii.... Daca vrei sa vorbim mai multe cauta ma pe discord, si n am ce sa ti dau eu tie explicatii.. atat am avut de zis !
fyP:)

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

aici nu trb sa se certe nici unu,aici avem doar o discutie libera,nu s-a folosit injuraturi sau ofensari groaznice impotriva nimanui
Fiecare are nevoie sa stea chill si limpede
Opinie peste opinie nu face rau nimanui
Dogg si Radar au conflict ce trb masurat,sunteti moderatori daca aveti ceva de spus intre voi o faceti personal in privat,nici unu se leaga de nici unu in acest subiect,sau de viata reala asa in cazul lui Radar
Chiar va rog sa o incetati
► Show Spoiler

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

<Textul lui Dogg a fost modificat de la faza initiala de Dogg> <Exagerarea a fost stearsa si a ramas doar parerea> Later Edit by Dogg
Încuiat