ImagineImagineImagine

Cerere admin/shado

Topic author
shado
Membru
Membru
4

Re: Cerere admin/shado

Nu l am intrebat unde sta sau chestii din astea,avea glume cu s1mple pentru ca nu vorbea si i am zis eu.Potoleste te cu arfele astea ca daca iti dau o palma mori,nu l am jignit nu l am injurat

SHADO dusmanu tuturor :mrgreen:

Topic author
shado
Membru
Membru
4

E si pe filmare ca si dovada cand am zis acea chestie si eu nu am dat mute sau unmute nimanui,am intrat dupa cu voi pe discord sa rezolvam ca baietii si erati 20 in confa eu am intrat cu 4 tovarasi :))),dupa ce am vorbit si v am zis ca daca aveti ceva de impartit cu mine veniti .... sa o dam ca baietii a zis cosmyn ca nu mai are nimic si l a luat pe sebi,dupa ce ne am bagat pentru sebi ne ati dat ban....ca tot vorbind de bisericute

robertP19
Membru
Membru
4

shado, aia de pe discord erau toti de pe server in primul rand. eram toti care au participat la cearta voastra... si in al doilea rand, am peste 3 martori care pot confirma ca l-ai intrebat unde sta, ci nu doar o data... normal ca n-ai dovada ca poate n-ai filmat partea aia gen.. in al treilea rand, ban nu ti-a dat pentru ca te-ai bagat pentru seby, ban a dat pentru ca deja erau plictisiti si devenea enervant.. seby poate sa vorbeasca si singur, apropo :*

Topic author
shado
Membru
Membru
4

Hai sa terminam ca nu are rost si facem prea multe mesaje,cerere grad cosmyn dovada cu filmare ca nu l am intrebat unde sta doar faza cu palma,multumesc pentru opinie

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Admin activat!
Atentie la gradul pe care il porti,orice abuz va fi pedepsit cu o sanctiune sau depinde cat de grava este situatia care poate duce la degradarea in sine
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Va rog sa va comportati profesional,ignorati orice tip de amenintare,injuratura de catre jucatori si sa procedati corect,im baza situatiei puteti da ban permanent sau 120 de minute pana la o sapt,va rog sa cititi regulamentul foarte atent ca au fost facute niste modificari
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler
Încuiat