ImagineImagineImagine

Cerere unban -Raducu

Topic author
AlexandruR25
Membru
Membru
4

Re: Cerere unban -Raducu

1. Eu nu te-am jignit pe tine.
2. Sa imi arati si mie unde scrie ca toxicitatea se plateste, eu nu am gasit.
3. Eu si "prieteni mei" eram eu cu Bobi, atat.
4. Nu are nicio treaba profilul meu de steam cu serverul.
Te-as ruga sa gasesti argumente mai bune si sa nu mai inventezi argumente de dragu de a ma contrazice.
Multumesc pentru intelegere!

shane
Membru
Membru
4
Loading…

1. Nu m ai jignit pe mine , l ai jignit pe Robert
2. Fiecare jucator este obligat sa aiba un limbaj decent fata de un alt jucator! - GAG / MUTE / BAN 120 min
Injuraturile la adresa adminilor se pedepsesc cu BAN PERMANENT!
3. Mai era unu , sincer nu stiu daca iti era prieten .
4. NU are , dar cand iti pui poezii despre un helper , pe profilul de steam , ne putem da seama cum vorbesti in general si chestii
Si intrebare mea pentru tine este de ce sa imi dau "demisia"? Pentru ca eu am o alta parere sau ???
“You gotta train like hell until the point where your hair falls out. That’s the only way to become truly strong.” – Saitama

Topic author
AlexandruR25
Membru
Membru
4

1. Si Robert m-a jignit si vad ca se joaca linistit.
2. Eu nu mi-am luat ban 120 min, mi-am luat direct permanent si vezi ca n-am injurat niciun admin.
3. Daca nu cunosti situatia este mai bine sa te abtii de la comentarii.
4. Pai si cum vine asta ca iti poti da seama cum vorbesc eu in general, imi dai ban pe presupuneri? In general dupa cum poti observa am un limbaj chiar frumos. Asa ca vezi cum faci cu presupunerile tale despre mine, nu ma cunosti. Si vezi Robert este un nume, asta nu inseamna ca ma refeream la helper, asta e doar presupunerea ta.
Iti recomand sa iti dai demisia pentru ca tu dai ban doar pentru a arata ca tu aplici legea pe server, daca imi dadeai ban 120 min crede-ma ca imi invatam lectia.

shane
Membru
Membru
4
Loading…

AlexandruR25 scrie: Joi Mar 12, 2020 3:36 pm 1. Si Robert m-a jignit si vad ca se joaca linistit.
2. Eu nu mi-am luat ban 120 min, mi-am luat direct permanent si vezi ca n-am injurat niciun admin.
3. Daca nu cunosti situatia este mai bine sa te abtii de la comentarii.
4. Pai si cum vine asta ca iti poti da seama cum vorbesc eu in general, imi dai ban pe presupuneri? In general dupa cum poti observa am un limbaj chiar frumos. Asa ca vezi cum faci cu presupunerile tale despre mine, nu ma cunosti. Si vezi Robert este un nume, asta nu inseamna ca ma refeream la helper, asta e doar presupunerea ta.
Iti recomand sa iti dai demisia pentru ca tu dai ban doar pentru a arata ca tu aplici legea pe server, daca imi dadeai ban 120 min crede-ma ca imi invatam lectia.
1. Vreau dovezi pentru jigniri pentru , ca si tu ai zis ca nu eram de la inceput si poate Robert a zis numai despre tine.
2. Dupa ce ti am dat gag si mute am iesit , si a intrat Punini , el ti a dat ban
3. Nu am ce zice , doar atat stiu.
4. Nu ti am dat eu ban , si ai zis clar Robert uita-te pe profilul meu , ti am facut o poezie speciala sau ceva gen , acum vorbesti frumos pentru ca esti pe forum , banul acordat de Punini , nu a fost pe presupuneri , ci a fost acordat pentru ca ai injurat din cate am inteles eu pana si serverul + stafful *nu stiu daca e real*
5 . In primul rand adica "demisia" ? Frate eu aplic regulamentul nu ca aplic eu legea , si in al doilea rand NU TI AM DAT EU BAN!

Nu mai vreau sa continui acest lucru , las la decizia ownerilor pentru ca este degeaba!
“You gotta train like hell until the point where your hair falls out. That’s the only way to become truly strong.” – Saitama

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Cerere respinsa!
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler
Încuiat