ImagineImagineImagine

Cerere unban - Pika

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

Re: Cerere unban - Pika

1.Sa inteleg ca nu ai cele 38 de minute si cei 20 gb pe SSD de dovezi ca altfel nu s-ar fi ajuns pana aici(auzi ma uitam prin pereti). Iar daca prin absurd chiar ii ai e vina ta ca nu ai dat stop si record la fiecare 5 minute sau ceva.
2. Joc de 2 luni pe serverul asta nu stiu cati jucatori pot spune ca i-am injurat sau ca vorbesc urat pe server. Arat atat respect cat mi se ofera. Cine sunt eu? Cine esti tu? Esti doar UN admin pe UN server. Nu ai niciun drept sa imi vorbesti cu superioritate.
3. Sunt pro verificare ce vreti voi atat timp cat nu o face: Radar, p250 sau ka1zer(fara suparare pentru stuff dar m-am saturat de amatorismul celor trei). Pentru alti admini sunt pro ce vreti voi(ciudat cum admini straini sunt mai buni decat adminii de pe plaiurile mioritice). Nu m-am murdarit degeaba de engleza in viata asta deci as putea, chiar as prefera sa o faca un admin strain gen lemann, Just^Дрыщ', Synga. Oameni pe care i-am vazut pe server si inteleg jocul.

Parerea mea? Ai intrat pe server, ai vazut ca o dau bine si mi-ai dat ban fara dovezi si fara sa iti pese de calitatea jucatorilor de pe server. De aceea e serverul plin de copilasi.(M-am uitat prin banlist-uri si am vazut ca aproape toti adminii de pe aici au avut ban asta asa sa vedeti cum se baneaza pe aici, ciudat Radar ca tu nu ai niciun banlist.)
De ce nu plec pe alt server? Pentru ca am deja 40 de ore aici si nu vreau sa o iau de la capat, credeti ca asta e singurul server in care adminii abuzeaza de puterea lor?
A doua poza e doar asa ca sa pre intampin "dar ai doar mg pe cont" si ti-ai luat cont moca.

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

1 Sa inteleg ca ti-ai vandut contul oficial? Si acum joci doar pe publice cu "amatori" dupa cum spui chiar tu, este mai frumos aici decat in ESEA -B Nu? (bineinteles ca este doar for fun atata vreme cat eviti serverele oficiale)
2 Daca vrei sa eviti in a fi banat de pe publice , vin-o cu contul principal si o sa poti juca liber atat timp cat esti legit cel putin aici.Atunci vei primi si dovada. Pana nu scoti contul asta din zona "rank1" vei primi ban incontinuu , de pe orice server. Recunoaste esti dubios si tu stii asta,nu este ca si cum ai fi atat de bun pentru ca nu mi-a atras atentia scorul tau ,chiar nu era deosebit este doar faptul ca te misti in acelasi timp cu cei aflati spatele peretilor.
2.1 Ah spuneai ca ai vandut contul original, pacat ai vandut si credibilitatea ta online.
2.2 Daca este vorba de control , iti reamintesc ca nu decizi tu cine v-a fi repartizat in a o face, cel mai probabil Ka1zer pentru ca are cea mai mare experienta.
2.3 Daca primesti unban, trebuie sa treci prin testele de control periodice facute de staff indiferent cine il cere. Daca refuzi vei primi in continuare ban.

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Chiar sunt curios ce fel de pro player joaca doar office?
Ultima oară modificat Dum Dec 22, 2019 12:12 pm de către Marshall, modificat 1 dată în total.

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

RaDaR scrie: Dum Dec 22, 2019 12:11 pm Chiar sunt curios ce nivel de CSGO care se declara pro joaca doar harta Office in proportie majora?
https://csgo-stats.com/player/76561198904375139/maps

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Pai toti stiu office este harta codatilor si ma mira faptul ca tu ai 61% winrate si peste 1300 de runde castigate
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

SSG 08 24 117 51 43.59 %
UMP-45 21 263 97 36.88 %
PP-Bizon 5 76 38 50.00 %
Negev 5 51 20 39.22 %
MAG-7 4 59 21 35.59 %
M249 2 23 8 34.78 %
G3SG1 186 589 374 63.50 %
asta esti tu Pika

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

Va raspund ultima oara tie si lu ka1zer pana pui o dovada sau pana Snyder sau cine e seful pe aici decide ce si cum(Am vazut ca a intrat aici si desi a vazut bazaconiile pe care le-ai scris lui i se pare normal). Intre timp cine vrea sa ma vada cum urmaresc lumea prin pereti ma poate gasi pe romania2 iar radar daca ai si acolo admin spune-mi cand intri sa imi dai ban si acolo dar tot asa fara dovada ca tu ai al 6 simt foarte dezvoltat.
1. In caz de nu ai vazut contul e cumparat de la rusi, era silver elite pentru a juca pe smurf(asta a fost ideea cand am luat contul)
2. In caz ca nu ai observat am 3 grupuri numite derankers pe profil iar in caz de nu stiai pe derankers nu sta nimeni la discutie sa astepte o suta de ani si se baga toate hartile cum unu e din asia si unu din romania ping-ul e foarte mare si se ajunge foarte greu sa iti gaseasca meciuri si in caz de nu stiai se foloseste comanda mm_dedicated_search_maxping 350 si in caz de nu stiai la derankers sanse mari sa iti intre office pentru ca sunt unii oameni care joaca doar harti gen office si cum majoritatea joaca hartile clasice sunt sanse mari ca aceia care joaca la derank si baga toate hartile sa le intre office.
3. Si in caz de nu stiai nu vrei tu sa jucam putin faceit cu Anti cheatul activat? Imi spui si mie ce rank esti pe faceit/ESEA ?presupun ca tot bot precum ka1zer esti, nu te-am vazut jucand dar l-am vazut destul pe el sa stiu ce bot e el, maxim mge si isi umfla muschii pe aici ce admin bun e el daca nu ai jucat ESEA niciodata (nu e nicio problema si eu am jucat putin cateva luni si apoi am vazut ca nu e de mine, in sensul ca e foarte greu si nu e pentru "amatori" ca tot iti plac ghilimelele asa mult) dar faceit e gratis putem juca putin, dar doar cu AntiCheat-ul ca sa nu mai urmaresc lumea prin pereti.
4. E un user nellu (si el tot prime sa nu zici iara conturi moca ca doar asta ai in cap) tot asa cu ceva zeci de ore pe server a luat ban in aceeasi zi, presupun ca tot tu i-ai dat si tot asa pe feeling ca e greu cu dovada, omul spre deosebire de mine e sanatos la cap, om la casa lui, a plecat pe alt server. Asta e o problema dati banuri de-a-n boulea si cei mai multi oameni isi vad de viata lor, zic ok, next server. si apoi va bateti pe umar unu pe altul ce buni sunteti.
4.1 Am fost prost si am jignit staff=ul (later edit by moderator)
5. Ti-am demontat si asta cu office-ul, stau sa imi pierd timpul cu toti ka1zeri si radari(voi sunteti verii lui Gaben care lasa nova1 sa faca overwatch la globali)
Snyder sau cine e seful pe aici si se ocupa de solutionare, astept un verdict sau alte pareri dar eu unu nu o sa mai raspund acestor idioti.
Am fost bagat la puscarie fara dovezi si mi s-a cerut sa demonstrez ca nu am furat, am adus niste dovezi marginale ce e drept dar atata pot sa aduc sa dovedesc ca sunt nevinovat(asta dupa ce am pierdut vremea sa caut prin mail si calculator tot felul de poze ce mi-au mai ramas- mi-a luat 2 minute sa imi amintesc parola de la opskins). Daca asa considerati ca trebuie sa mearga treaba ce pot sa spun Sarbatori fericite si un an nou fericit, astia care sunteti sanatosi la cap, nu prostanii cu nisip in cap. Da ban fara video/demo si eu sa trebuie sa ii demonstrez ca nu am jucat cu coduri, vai de capul vostru.
Ma gasiti pe romania2 iar daca imi da Radar ban si acolo(tot asa 40 minute inregistrat dar rusinos in a le arata) ne vedem pe alte servere (mesaj modificat, facea reclama la alte comunitati).
Ciudat ca pe server va rupeam cu ak/m4a1 si awp. Ciudat nu ?

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Cerere refuzata.Te rog sa incetezi cu reclama la alte comunitati, risti ban pe forum.
Încuiat