ImagineImagineImagine

Cerere Grad- Mitică

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Re: Cerere Grad- Mitică

Dogg scrie: Mar Ian 21, 2020 3:36 pm Radar stai asa ca inca nu intaleg, ce incerci tu sa faci prin fapt ul ca tu imi spui " astept explicatia ta pana la ora 20:00" ai impresia ca ne jucam, bai omule... eu ti am zis frumos. nu iti baga nas ul in parerea mea, e dreptul meu... si nu conteaza de cat timp sunt aici pe comunitate, da ? nu ma speri tu cu chestile astea intalegi, prin fapt ul ca ma ameninti cu cadere si etc, man pana la urma e doar un grad, nu e ceva special de pierdut... si nu cred ca esti tu mai presus de noi sa vi cu arfe de genu... asa ca te rog frumos, cu citatele astea prostestii ale tale sa incetezi pentru ca nici eu nu am 17 ani da ? parerea mea e parerea mea , n ai tu ce sa adaugi acolo, da ? tu iti dai cu parerea si mergi mai depare asa cum facem totii.... Daca vrei sa vorbim mai multe cauta ma pe discord, si n am ce sa ti dau eu tie explicatii.. atat am avut de zis !
Acest mesaj este complet inutil din moment ce ai modificat postul tau principal in care exagerai.

Para
Fondator
Fondator
6
Romania

Cerere respinsa. Dovedeste ca-ti pasa de comunitate si timpul le va rezolva pe toate.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Cerere acceptata
Sper sa nu ne dezamagesti si tine cont ca totusi asta este ultima sansa care ti se poate da,sper in viitor sa lucram cu totii impreuna,umar la umar in orice necaz,nu obligam totusi nici unul sa fie activ non stop,dar cand sunteti online va rog sa dati importanta la cerintele jucatorilor.......adica cat se poate de posibil,daca este posibil,si depinde de situatii
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler
Încuiat