ImagineImagineImagine

Cerere unban - hyperrr

Încuiat

Topic author
hypermagie
2
Romania

Cerere unban - hyperrr

Nickname-ul tau: hyperrr
Nickname-ul adminului care te-a banat: txt
Nume server/ip: csgo.parabestial.ro
Data si ora: 02-15-23 19:33
SteamID-ul tau: STEAM_1:0:757804638
Dovada:

Vreau sa spun si eu ceva daca se poate aici si apoi continuam discutia in acest topic daca mai este cazul. De aproximativ un an de cand ma joc si am fost banat pe contul main, dupa ce am revenit nu mi a atras nimeni atentia de " vac pe main " din momentul in care eu nu mai jucam cu coduri. In momentul de fata nu joc cu absolut nici un cod si accept si verificare, nu ma deranjaza. As vrea totusi sa vad o posibila dovada de cod daca tot sunt asa "suspect" si nu doar motivul de " dup account si vac pe main " deoarece nu are sens din momentul in care eu nu mai joc cu cod.
Nu folosesti niciun fel de VPN cum spune Gabriel, daca vreti puteti verifica si asta. Chiar vreau sa vad o filmare cum ca as avea cod, nu glumesc. Nu accept sa fiu luat peste picior de catre un co-fondator care face reguli noi si isi bate joc de membrii de pe server. Nu vreau sa aud chestii de genu " asta e regulamentul ", NU, asta e regulamentul facut de tine acum pentru ca esti un "mascul alfa" dar nu vreau sa ma cert, vreau doar sa primesc unban pentru ca nu am facut nimic gresit. Imi pareai om destul de bun Gabriel din ce am stat acum 2 zile pe voice dar posibil sa ma fi inselat.
Va pup si astept o dovada si poate Pro/Contra la cerere, accept orice fel de verificare/cerere pentru a va demonstra ca sunt curat, seara frumaosa!

-txt
Membru
Membru
2
Poland

Re: Cerere unban - hyperrr

Contra unban! Dupa cum scrie si la motiv, ai intra cu mai multe conturi si ai primit ban!
"I took the wock to Poland"

Topic author
hypermagie
2
Romania

Salut txt! Vreau sa iti explic aici putin cum a stat treaba cu acele "2 conturi banate". Primul cont banat de georgica a fost pentru ca nu am acceptat asa numita verificare, nu pentru ca nu am vrut ci pentru ca nu avea sens sa imi ceara din senis partajare, poate aveam ceva ce nu puteam sa arat pe share screen, anyway, al doilea cont a fost banat pentru duplicate la o zi dupa ce am primit pe cel care nu am acceptat verificarea. Nu aveam nimic in pc, fusesm verificat cu 2 zile inainte de admin-ul "Sza" care nu a gasit niciun fel de cod. Oricum, iti multumesc pentru contra, sa ai o seara frumoasa!

Topic author
hypermagie
2
Romania

Si inca ceva, as vrea sa vad si eu ceva filmare cum ca as avea cod, wall, aim? Ceva?

-txt
Membru
Membru
2
Poland

1 Daca a facut Sza verificare, de ce ai refuzat si de la georgica?
2 Contul tau a fost facut pe 05/02/2023, fiind suspect ti s-a facut demo si staff-ul a fost de acord cu banul acordat
3 Ai avut cont cu VAC de 23 de zile recent!
"I took the wock to Poland"

Topic author
hypermagie
2
Romania

1. Verificarea mi-a fost ceruta de snupi total random si tocmai de asta am "refuzat" stiam ca nu are voie sa ceara cand vrea el, am spus si mai sus, daca aveam ceva legat de familie in calculator? Sincer acum, daca aveam ceva legat de mine sau familie? Scuza-ma pe mine ca trebuie sa imi dau datele pe discord pentru a le vedea staff-ul la verificare.
2. Tocmai asta am spus, as vrea sa vad demo-ul deoarece stiu ca eram suspect, dar la 900h+ cred ca stiu si eu sa ma misc si sa trag.
3. Acest cont cu vac dupa ce am primit ban pe parabestial ( se poate verifica pe sourceban ca am primit ban inainte de vacban ) i-am dat contul unui prieten care spunea ca se apuca de cs, in schimbul a unei sume de rp-uri pe League Of Legends. Nu stiu cat o sa ma credeti dar nu prea imi pasa.

ACUM POT SA VAD ACEL DEMO?? SA VAD SI EU CE COD AM? SA VAD SI EU CE VPN AM? SA VAD SI EU DE CE AM PRIMIT BAN? Ma enervez cand vad ca primesc ban aiurea.

Sza
Membru
Membru
2
Romania
Loading…

Pro unban, omul joaca foarte bine si cu partajare pe discord. A precizat ca ii poate fi facuta si o verificare in pc-ul personal!
Seara frumoasa!
SZA "S.O.S"

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Unban acordat cu conditii stricte!
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler
Încuiat