ImagineImagineImagine

Cerere helper- Regele

Topic author
Regele
Admin
Admin
Romania

Cerere helper- Regele

Nickname: 𝕽𝖊𝖌𝖊𝖑𝖊
Discord: monogral_
Nume server/ip: cs2.parabestial.ro
Varsta: 16
Ore jucate pe server (minim 15):aprox 30
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 600
Cont free sau cumpărat (PRIME): am prime
Interviu (prin voce pe discord): accept

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):PARABESTIAL
SteamID: 76561199521549601
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199521549601/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (cat timp): nu am avut pana acum experienta cu detinerea adminului.
Detalii: Parerea mea este ca sunt un baiat activ care poate ajuta serverul cand are nevoie.
Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: accept

who_i_am
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

Re: Cerere helper- Regele

CONTRA, deja te intinzi prea mult, acordandu-ti o sansa la UNBAN asta nu inseamna ca prin istoricul tau o sa iti acord si un PRO de a intra in staff (contra-ul tine de mai multe de ex:
Istoricul tau din trecut, Jignirea membrilor STAFF & Comportamentul tau fata de jucatori si aici subliniez, toxicitatea + luarea la misto a jucatorilor).

Maior
Moderator
Moderator
Romania

CONTRA

In ciuda faptului ca ai un istoric cu un ban de cheat, tot voi oferi contra. Cred ca aplicatia ta, in ceea ce priveste partea de detalii, putea fi mult mai bine dezvoltata. Sincer, nu m-ai convins aproape deloc cu aplicatia ta; totul este foarte generic si des intalnit, in batjocura. In schimb, daca vei aduci retusuri si imbunatatiri acesteia pe viitor, nu as vedea de ce sa nu ofer pro.

.May.
Admin
Admin
Romania

PRO! Chiar daca aplicatia ta nu a fost puternica, faptul ca esti foarte activ ne poate ajuta mult.

MirelMSC
Admin
Admin
Romania

CONTRA din 3 motive:
1-Istoricul tau si cele intamplate
2-La tine nu se poate spune ca ai momente...tu majoritatea timpului cu scuzele de rigoare esti prea toxic si mistocar
3-Macar la cerere puteai lucra mai mult daca tot esti doritor de a intra in Staff
Incearca sa iti temperezi comportamentul, sa fii legit 100% si pe viitor poate poate ti se va oferi o sansa!

blazegaming22
Admin
Admin
Romania

PRO!Avand in vedere faptul ca ti ai luat unban,nu vad de ce sa nu ai si tu o sansa in staff!

miruu
Admin
Admin

CONTRA

ai avut ban pe motivul de cheats,iar comportamentul tau nu este unul destul de bun.Cererea ta poate fi mai dezvoltata in detalii, si speram sa ti schimbi comportamentul.

TriUNghY
Excelent Staff
Excelent Staff

Contra

Nu am sa ma leg de istoricul tau de pe server sau in comunitate pentru ca nu sunt destul de vechi incat sa cunosc situatia si nu ma consider demn de asta. In schimb de ce am sa ma leg este faptul ca ai fost banat pentru cheats, iar asta mie nu imi inspira incredere. Cred in schimbare, dar mai si cred ca trebuie sa treaca timp ca sa se vada schimbare, pana atunci iti doresc toate cele bune si spor la joaca

xyz
Moderator
Moderator
Romania

PRO Faptul ca ai facut lvl 10 faceit , demonstreaza intr-o oarecare masura ca banul fusese acordat prea usor , cat despre comportament este unul ok .
Bucuresti , Steaua Bucuresti !

CalinW
Admin
Admin
Niger

Din spusele membrilor staff, ai un comportament neadecvat unui staff. In schimb, eu iti ofer o sansa! Ai PRO din partea mea.
Încuiat