ImagineImagineImagine

Cerere Helper

Topic author
K.G.B.Siberia'n
Membru
Membru
4

Cerere Helper

Nickname: K.G.B. Siberia'n ~_*^
Discord: gEORGE#4026
Nume server/ip: 93.114.82.101:27015
Varsta: 24
Ore jucate pe server (minim 30): 71.58 h
Ore jucate pe steam: 1456
Cont free sau cumpărat (PRIME): Prime
Puncte obținute pe forum (minim 500): 550 in bank

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): nu
SteamID: STEAM_1:0:79502329
Link catre profilul tau de steam: http://steamcommunity.com/id/KGBsiberian
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): 2
Detalii: A-si dorii helper pentru ca sunt activ pe server si vreau sa ajut comunitatea cand nu este un admin on pe sv.
Am grija ca anumiti playeri sa nu faca reclama sau sa nu vb vulgar iar in cazul intampinarii unei problema care nu e de competenta mea voi contacta un admin. Ma inteleg bine cu multi playeri de pe sv. si am mai intampinat anumite probleme cu alti playeri sezonieri :) si pur si simplu nu am avut ce sa le facem :)
Ultima oară modificat Joi Apr 23, 2020 11:47 pm de către K.G.B.Siberia'n, modificat de 6 ori în total.

LaurM
Membru
Membru
5

Re: Cerere Helper

Pro!

Anntooo
Membru
Membru
5
Romania
Loading…

PRO!
Signed by Anntooo :D :lol: 8-)

Bl4dimir
Membru
Membru
5
Loading…

CONTRA!
Activitatea pe forum inexistenta!
Puncte pe forum 65 (numarul standard pe care il ofera forumul cand te autentifici)
Iti recomand sa revii mai intai cu o cerere de VIP in momentul in care faci 200 de puncte pe forum sau 500 pentru Helper.
Vreau sa vad activitate si aici din partea ta daca vrei sa dobandesti gradul!
M-a atins pe suflet aceasta postare, vrei sa te mint!? :P

Topic author
K.G.B.Siberia'n
Membru
Membru
4

Bl4dimir scrie: Mie Apr 22, 2020 9:35 am CONTRA!
Puncte pe forum 65 (numarul standard pe care il ofera forumul cand te autentifici)
Iti recomand sa revii mai intai cu o cerere de VIP in momentul in care faci 200 de puncte pe forum sau 500 pentru Helper.

Legat de punctele pe forum sunt perfect deacord cu tine dar acum fie vorba intre noi eu zic ca , conteaza mai mult activitatea pe server decat cea de pe forum si in plus daca o sa primsc gradul o sa fie si activitate pe forum pentru ca trebuie sa postez si dovezi legate de anumiti playeri care incalca regulile plus ca in cazul unei hotarari legate de servar o sa conteze si parerea mea ( acolo cat de cat :) ) pentru ca o sa fac parte din staf :)
Vreau helper pt simplul fapt ca , daca o sa fie cazul si o sa am o dovada inciminatorie asupra unui player pot sa actionez si singur . Ca VIP nu ma prea incalde doar pt o armura si inca 5 hp la viata ...... Pe mine ma intereseaza sa ajut staful , playeri care joaca pe sv si chiar si pe mine pana la urma pt ca nu imi convine sa ma chinui sa ajung in top ( acum pe 3 ) si sa vina un turi burii cu aim si fara rank si sa ma zboare in 10 runde ca apoi sa ma chinui iar 4 mape sa recuperez .

Kaya
Membru
Membru
4

Retrag opinia, nu am fost atent la server
Ultima oară modificat Joi Apr 23, 2020 3:44 pm de către Kaya, modificat 1 dată în total.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

K.G.B.Siberia'n scrie: Mie Apr 22, 2020 8:07 pm
Bl4dimir scrie: Mie Apr 22, 2020 9:35 am CONTRA!

Legat de punctele pe forum sunt perfect deacord cu tine dar acum fie vorba intre noi eu zic ca , conteaza mai mult activitatea pe server decat cea de pe forum si in plus daca o sa primsc gradul o sa fie si activitate pe forum pentru ca trebuie sa postez si dovezi legate de anumiti playeri care incalca regulile plus ca in cazul unei hotarari legate de servar o sa conteze si parerea mea ( acolo cat de cat :) ) pentru ca o sa fac parte din staf :)
Vreau helper pt simplul fapt ca , daca o sa fie cazul si o sa am o dovada inciminatorie asupra unui player pot sa actionez si singur . Ca VIP nu ma prea incalde doar pt o armura si inca 5 hp la viata ...... Pe mine ma intereseaza sa ajut staful , playeri care joaca pe sv si chiar si pe mine pana la urma pt ca nu imi convine sa ma chinui sa ajung in top ( acum pe 3 ) si sa vina un turi burii cu aim si fara rank si sa ma zboare in 10 runde ca apoi sa ma chinui iar 4 mape sa recuperez .
Daca nu ai puncte pe forum automat nu poti avea vip/helper/admin pe server,forumul si discordul necesita pentru ajutorul jucatorilor in caz de probleme ....activitatea pe forum din partea unui staf este necesara,multi au avut grad pe servere cu scopul de a face ce vrea pe server si absenta pe forum cand a fost nevoie,daca nu intelegi acest lucru scad sansele cat mai repede pentru a primi vip/helper/admin,intradevar un vip nu poate ajuta cu nimic pe forum dar necesita activitate pe forum deoarece un slot vip este important s-al mentii daca interesat de acel server,este gratis cu schimb-ul activitatii pe forum etc
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
K.G.B.Siberia'n
Membru
Membru
4

Am rezolvat si problema cu punctele ca sa fie bine pentru toata lumea . 😁

Bl4dimir
Membru
Membru
5
Loading…

E funny cum unii gasesc anumite principii prin care sa isi indeplineasca dorinta, in schimb pot veni cu un contra argument in cazul tau!
Ai 3 mesaje in total puse doar pe acest topic.
Cum am spus si mai sus si ma repet... Vreau activitate din partea ta, faza cu pomana de puncte merge doar in cazul in care ai o activitate decenta pe forum.
Gaseste topic-uri care sa iti starneasca interesul si depune efortul necesar pentru acea "ACTIVITATE", garantez ca din momentul in care vei primi gradul activitatea pe forum va fi la fel de inexistenta ca si in momentul de fata!
M-a atins pe suflet aceasta postare, vrei sa te mint!? :P

Topic author
K.G.B.Siberia'n
Membru
Membru
4

Sunt perfect deacord cu tine legat de activitatea pe forum , dar in principui am indeplinit toate conditiile da ? Nu sunt un om rau , nu am vb urat pe sv ( unde am mai multa activitate decat aici recunosc ) de cate ori sa ivit o problema pe sv am incercat sa-i exploc playerului ce e bine si ce nu , poate intelege ... si daca nu am o anumita functie ce sa scriu pe forum ? Ce sa postez ? Am mai dat cate un buna dimineata cand am intrat mai devrem .. un saltu pe chat-ul principal ... dar unii mai si lucreaza .. nu am timp sa stau toata ziua pe forum .. dupa ce ajung acasa de la minca ma joc si eu ca ce sa faci cu toata situatia asta , mai trece timpul ...
Eu vreau acea functie pt simul fapt cum am zis mai sus : Vreau sa ajut , nu imi convine ca anumiti playeri sezonieri pe sv sa intre si sa nu respecte niste reguli de baza si sa-si bata joc de mine sau de altii , sa ne strice jocul .
E in joc pe care il jucam toti pana la urma altii mai mult altii mai putin , daca o sa primesc functia bine daca nu , nu eu nu imi mai bat capul cu explocatii zici ca aploc aici pentru o functie in parmalent 😅. Eu v-am zis cu ce pot sa va ajut si de ce vreau helper . E sigurul sv pe care il am la favorit si am mai adus oameni pe el , am un grup de 8 oameni la care le-am dat IP-ul si su t foarte multumiti de el si inta si ei cand pot si cum pot .
Si legat de activitatea pe forum te intreb si eu , in momentul in care ai o functi undeva nu conteaza si parerea ta ? Eu zic ca da ... dar daca esti asa numa la numar sa fii acolo cati te baga in seama ? Ca in orice institutie ..... atat am avut de zis . O zi faina !
Încuiat