ImagineImagine

Cerere Helper / Admin - Zinko

Încuiat

Topic author
Zinko
Membru
Membru
6

Cerere Helper / Admin - Zinko

Nickname: Zinko
Discord: Zinko#3336
Nume server/ip: SURF.PARABESTIAL.RO
Varsta: 21
Ore jucate pe server (minim 30): 10-donatie
Ore jucate pe steam: 174 + alte conturi
Cont free sau cumpărat (PRIME): cumparat + prime
Puncte obținute pe forum (minim 500): nu am/donatie

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): NU
SteamID: STEAM_0:1:184217569
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/Zinkoo/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): fara experienta admin cs:go, am avut in alte jocuri.
Detalii: Nu am avut experienta de admin pe CS:GO dar am detinut servere si am avut acces la diferite rankuri (helper/admin) pe alte jocuri.
Cunosc comenzile de baza pentru cs:go, sunt rabdator si neutru fata de ceilalti membrii; am posibilitatea de a fi activ pe server in mare parte, in fiecare zi.

Vlad
Membru
Membru
6
Romania

Re: Cerere Helper / Admin - Zinko

CONTRA
Cred ca a fost o gluma aceasta cerere... Faci macar 200 de puncte sa faci o cerere de VIP, apoi strangi si punctele si orele necesare si revii cu o cerere de helper, eu zic ca asa ar fii cel mai bine.

*EDIT*
Zinko scrie: Lun Apr 27, 2020 11:15 pm
La sfatul lui Para am facut aceasta cerere, i-am explicat ca vreau sa fiu helper/admin dar nu am orele necesare in schimb sunt dispus da donez pentru intretinerea hostului si m-a rugat sa fac o cerere in care sa specific la ore "donatie". Astept un raspuns din partea lui, apreciez replay-ul.
Aaa, ups, se pare ca am vorbit in necunostinta de cauza atunci,scuze! Succes!
Ultima oară modificat Lun Apr 27, 2020 11:36 pm de către Vlad, modificat de 2 ori în total.
-> 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 <-

Topic author
Zinko
Membru
Membru
6

Vlad scrie: Lun Apr 27, 2020 10:28 pm CONTRA
Cred ca a fost o gluma aceasta cerere... Faci macar 200 de puncte sa faci o cerere de VIP, apoi strangi si punctele si orele necesare si revii cu o cerere de helper, eu zic ca asa ar fii cel mai bine.
La sfatul lui Para am facut aceasta cerere, i-am explicat ca vreau sa fiu helper/admin dar nu am orele necesare in schimb sunt dispus da donez pentru intretinerea hostului si m-a rugat sa fac o cerere in care sa specific la ore "donatie". Astept un raspuns din partea lui, apreciez replay-ul.

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Asteptam sa indeplinesti criteriile de acordare, se pare ca nu ai interes.

Topic author
Zinko
Membru
Membru
6

Sn1per scrie: Joi Apr 30, 2020 8:44 am Asteptam sa indeplinesti criteriile de acordare, se pare ca nu ai interes.
para mi-a zis o chestie, sa fac cerere pe forum cu mentiunea donatie in locul orelor dupa ce i-am spus ca nu am orele necesare, a zis ca nu e nici o problema doar sa specific donatie in locul orelor.
dupa ce am facut topic-ul mi-a zis sa astept sa se uite pe el
urmand ca ulterior sa ii trimit donatia prin paysafe, e irelevant avand in vedere ca aparent nu vreti donatii, mai ales de la un om care scoate din buzunarul lui pentru a ajuta serverul si nu numai, pentru a modera serverele implicit server surf 1.
Din punctul meu de vedere mi-ati facut un bine, era sa pierd si niste bani, si timp pentru niste oameni, cu parere de rau iti zic, neseriosi. Succes in continuare cu ceea ce vreti voi sa faceti si ma astept sa nu ma mai pot intoarce la voi pe server din pricina unui ban, pe care si prietenii care i-am cunoscut pe server l-au primit aparent din cauza ca frecventeaza alte servere.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Zinko scrie: Joi Apr 30, 2020 9:48 am
Sn1per scrie: Joi Apr 30, 2020 8:44 am Asteptam sa indeplinesti criteriile de acordare, se pare ca nu ai interes.
para mi-a zis o chestie, sa fac cerere pe forum cu mentiunea donatie in locul orelor dupa ce i-am spus ca nu am orele necesare, a zis ca nu e nici o problema doar sa specific donatie in locul orelor.
urmand ca ulterior sa ii trimit donatia prin paysafe, e irelevant avand in vedere ca aparent nu vreti donatii, mai ales de la un om care scoate din buzunarul lui pentru a ajuta serverul si nu numai, pentru a modera serverele implicit server surf 1.
Din punctul meu de vedere mi-ati facut un bine, era sa pierd si niste bani, si timp pentru niste oameni, cu parere de rau iti zic, neseriosi. Succes in continuare cu ceea ce vreti voi sa faceti si ma astept sa nu ma mai pot intoarce la voi pe server din pricina unui ban, pe care si prietenii care i-am cunoscut pe server l-au primit aparent din cauza ca frecventeaza alte servere.
False acuzatii pe aci nu mere,mai gandestete inainte sa scrii porcarii
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Zinko
Membru
Membru
6

Ka1zer scrie: Joi Apr 30, 2020 10:03 am
Zinko scrie: Joi Apr 30, 2020 9:48 am
False acuzatii pe aci nu mere,mai gandestete inainte sa scrii porcarii
Nu am acuzat pe nimeni de nimic, am conversatia cu para pe discord, o pot pune aici fara nici o problema, dar o sa o stergeti

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

False acuzatii ca noi dam ban ceilor care freqventa alte servere?...cui pasa dam ban ceilor care ne fac parte si au dat spam in chat cu reclama serverelor altuia,nu ti se pare natural?
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Cerere respinsa.
Încuiat