ImagineImagine

Cerere unban - irealele

Încuiat

Topic author
irealele
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

Cerere unban - irealele

Nickname-ul tau: irealele
Nickname-ul adminului care te-a banat: Mr. KING https://steamcommunity.com/profiles/76561198162586853/
Nume server/ip: SURF.PARABESTIAL.RO
Data si ora: pe la ora 21 16.11.2020
SteamID-ul tau:STEAM_0:1:55016562
Dovada:-
Motivul a fost 'reclama', dar eu pur si simplu aveam un bind pe tasta, s-a intamplat ca eu sa apas acel bind din greseala a aparut un ip de la un server care nu mai exista. Nu am facut vreo problema pe serverul vostru sau sa am probleme cu adminii.
In opinia mea, banul a fost dat degeaba, am intrat si eu dupa 3 luni pe serverul vostru sa m joc si sa ma relaxez si ma trezesc cu ban =)).
Sfatuiesc adminii alesi sa fie mai cumpatati daca se intelege.
Macar dati warn ianinte nu mai faceti abuz de putere ca stricati distractia oamenilor ;P.

P.S. : "Domnul Rege" sa isi repare comportamentul de admin.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Cerere unban - irealele

Ai mai intrat cu 2 conturi dupa ban,acele 2 conturi raman banate,si cel principal debanat,fii atent sa nu intri pe ultime 2 conturi cu care ai intrat pe server ca iarasi iei ban pe principal!
2 la mana ai grija cum te comporti ca vad niste loguri din trecut,sa nu se mai intample cu reclamele pe server ca astfel nu vei primi o alta sansa!
Totusi tin sa mentin ca cuvantul eu il tin foarte serios si nu voi pierde timp sa te banez fara ezit!.......suntem oameni buni dar si nebuni,nu deranjam pe nici unu si la fel ma astept din partea tuturor de pe server.
Unban acordat!
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Mr. KING
Membru
Membru
5
Romania

Dragul meu, ce ai facut tu este penibil. Ti-am dat ban pentru ca server-ul era full tu vi si faci reclama cum ar veni de la bind =)) daca nu eram eu pe server cred ca faceai un spam pff...
Eu am grija de acest server si sincer vreau ca totul sa fie bine, incerc sa fie totul cat de poate de bine, sa nu injure lumea, fara reclama ca toata lumea sa se distreze in pace..

Dovada :

Anntooo
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

Cerere respinsa.
Signed by Anntooo :D :lol: 8-)
Încuiat