ImagineImagine

Cerere Unban

Încuiat

Topic author
stefan baby
Membru
Membru
5

Cerere Unban

Nickname-ul tau: babyStef4n smurf
Nickname-ul adminului care te-a banat: IamKulkat
Nume server/ip: CSGO.PARABESTIAL.RO
Data si ora: 8:46 seara
SteamID-ul tau: STEAM_0:1:604208043
Dovada:

IamKulkat
Vip
Vip
5
Romania

Re: Cerere Unban

Salut,ai 4 ore in csgo cu rank 2, ai intrebat de 3 ori de ce stau spec pe tine iar dupa ce ai vazut ca te ignor imi aratai movement in jungla si mid facand absolut nimic.Dupa cum scrie in regulament am tot dreptul de a iti da ban permanent avand cont nou.
Yo here it`s kulkat :twisted:

Topic author
stefan baby
Membru
Membru
5

Salut si tie, vreau sa clarific ceva : am luat ban pt trust factor rosu (babyStef4n este numele poti cauta numele pe google este primul rezultat) am 1k ore pe el 2. Am vazut ca playerul Călin mi a dat report suferindumi 2 runde 3. Te am vzt in status ca era pe sm_stealth, am fost si eu admin pe un sv ma duce capu de a vedea asta 4. Am avut lvl 5 faceit dar din cauza update-urilor nu imi mai duce faceitul 5. Contul este facut ieri

IamKulkat
Vip
Vip
5
Romania

Din pacate avand vac nu te prea ajuta dupa cum ai spus cont de ieri,am avut tot dreptul de a iti acorda ban nu am vazut ca cineva sufera am intrat pe server si 1 minut a trecut ca am primit mesaj kulkat stai si tu spec pe x(x fiind tu). Nu prea te pot ajuta ca este adevarat ca este fals ce ai spus am aplicat regulamentul si sansa ta de unban este aproape 0.
Yo here it`s kulkat :twisted:

Topic author
stefan baby
Membru
Membru
5

Bro calin a iesit am fost cu el in echipa si a zis ca imi da report ai venit tu dupa ai dispărut de pe tab si harta, am, scris status in consola erai acolo deci la mintea cocosului ca erai pe mine atat timp cat un player imi da raport intra o persoana dupa care diapare si este pe sv cu sm_stealth, iti pot demosntra și dovedii ca nu am cod daca ma lasi sa iti explic situatia maine si iti voi da share screen cu movemantul si ce vrei tu, asta nu este pt intimidarea emotionala, sunt un baiat care se joaca legit fara cod, ce vrei la 1k ore lvl 5 faceit și mge sa traga in pamant

Topic author
stefan baby
Membru
Membru
5

d$troyer Yanis
Vip
Vip
5
Romania

Cerere unban respinsa, adminul a respectat regulamentul + ai vac pe main!
Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava!
Încuiat