ImagineImagine

Cerere unban ZeNNo

Topic author
ZeNNo
Membru
Membru
4
Romania

Cerere unban ZeNNo

Nickname-ul tau:🔥ZeNNo🔥
Nickname-ul adminului care te-a banat:SIC
Nume server/ip:CSGO.PARABESTIAL.RO
Data si ora:01.10.2021 ora 18:50
SteamID-ul tau:STEAM_0:0:561955682
Dovada:Vreau si eu dovada lui pentru ban pentru ce faze ma baneaza el. Recunosc ca i-am refuzat verificarea pentru ca mi s-a parut jignitor sa-mi ceara asa ceva pentru 3 killuri facute pe el.

doR!nescu
Vip
Vip
5
Qatar
Loading…

Re: Cerere unban ZeNNo

Contra.
Cand un membru staff te atentioneaza de ceva, te conformezi. Eram pe server cand ai primit ban. Inainte de ban, m-ai intrebat daca SIC te baneaza in caz ca joci cu coduri.. (erai deja atentionat)
Imagine
Fortza RAPID!

Topic author
ZeNNo
Membru
Membru
4
Romania

doR!nescu scrie: Vin Oct 01, 2021 7:18 pm Contra.
Cand un membru staff te atentioneaza de ceva, te conformezi. Eram pe server cand ai primit ban. Inainte de ban, m-ai intrebat daca SIC te baneaza in caz ca joci cu coduri.. (erai deja atentionat)
Ti-am zis ca m-a chemat pe discord sa ma verifice de coduri in conditiile in care am peste 60 de ore pe server si el ma baneaza pentru 3 killuri pe el. Chiar nu-mi pasa daca iau unban sau nu crede-ma vreau doar sa puna dovada pentru care m-a banat sa vada toata lumea pentru ce ia ban cineva care nu are cunostinte in STAFF .

SIC
Membru
Membru
5

Salut! Ideea e ca era destul de bine daca doar pentru "3 killuri" iti faceam verificarea. Stiu foarte bine cum joci,treaba asta nu este de azi,e de mai multa vreme dar nu are importanta. La fel cum am avut permisiunea sa iti fac verificare asa am avut permisiunea si sa te banez,nu iau decizii doar de capul meu. Pana sa iti spun ca vreau sa te verific in pc erai destul de ok cu ideea "sa discutam",dupa asta ai inceput sa te ataci. Eu sunt sigur ca puteai accepta verificarea daca spui ca esti atat de vechi si ca esti legit dar ai prefereat sa te ataci. O sa las totusi si intreaga conversatie chiar daca cine trebuia sa o vada,a vazut-o deja.

Topic author
ZeNNo
Membru
Membru
4
Romania

Eu ti-am zis ca nu-ti accept verificarea doar pentru ca mi se pare ca faci favorizari si stii foarte bine despre cine vorbesc ca e prieten cu tine, dar totusi de ce nu pui aici dovada? Nu o ai? Ma verifici asa de capul tau fara sa ai o dovada ceva? Daca de exemplu eu nu eram pe server si tu imi cereai verificare pe discord. Pune si tu o dovada sa vedem daca o ai.

Topic author
ZeNNo
Membru
Membru
4
Romania

SIC scrie: Vin Oct 01, 2021 7:36 pm Salut! Ideea e ca era destul de bine daca doar pentru "3 killuri" iti faceam verificarea. Stiu foarte bine cum joci,treaba asta nu este de azi,e de mai multa vreme dar nu are importanta. La fel cum am avut permisiunea sa iti fac verificare asa am avut permisiunea si sa te banez,nu iau decizii doar de capul meu. Pana sa iti spun ca vreau sa te verific in pc erai destul de ok cu ideea "sa discutam",dupa asta ai inceput sa te ataci. Eu sunt sigur ca puteai accepta verificarea daca spui ca esti atat de vechi si ca esti legit dar ai prefereat sa te ataci. O sa las totusi si intreaga conversatie chiar daca cine trebuia sa o vada,a vazut-o deja.

Si daca tot zici ca ma cunosti asa de pe server ti-ai fi dat seama ca nu m-am atacat ci doar m-am aparat cum fac mereu si pe server am mii de mute-uri si gag-uri pentru ca ma cert cu toata lumea ca nu-mi place sa fac ce-mi zice orice "smecher".

Topic author
ZeNNo
Membru
Membru
4
Romania

SIC scrie: Vin Oct 01, 2021 7:36 pm Salut! Ideea e ca era destul de bine daca doar pentru "3 killuri" iti faceam verificarea. Stiu foarte bine cum joci,treaba asta nu este de azi,e de mai multa vreme dar nu are importanta. La fel cum am avut permisiunea sa iti fac verificare asa am avut permisiunea si sa te banez,nu iau decizii doar de capul meu. Pana sa iti spun ca vreau sa te verific in pc erai destul de ok cu ideea "sa discutam",dupa asta ai inceput sa te ataci. Eu sunt sigur ca puteai accepta verificarea daca spui ca esti atat de vechi si ca esti legit dar ai prefereat sa te ataci. O sa las totusi si intreaga conversatie chiar daca cine trebuia sa o vada,a vazut-o deja.

Cum sa nu aiba importanta ma motociclistule tu te auzi? Pai tu-mi dai ban pentru "cheats" si-mi spui ca n-are importanta dovada.

DonParako
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Contra unban! Deja incepi sa vorbesti fara rost, si sa folosesti un limbaj neadecvat, daca erai sigur pe tine ca esti legit, acceptai o verificare amarata. Te ai dat singur de gol <3
Forta UTA Arad
Imagine

Topic author
ZeNNo
Membru
Membru
4
Romania

DonParako scrie: Vin Oct 01, 2021 7:50 pm Contra unban! Deja incepi sa vorbesti fara rost, si sa folosesti un limbaj neadecvat, daca erai sigur pe tine ca esti legit, acceptai o verificare amarata. Te ai dat singur de gol <3
Bine ma Parako :)) Vino si fa-mi verificare sa vedem daca-mi gasesti ceva in calculator.

doR!nescu
Vip
Vip
5
Qatar
Loading…

ZeNNo scrie: Vin Oct 01, 2021 7:42 pm

Cum sa nu aiba importanta ma motociclistule tu te auzi? Pai tu-mi dai ban pentru "cheats" si-mi spui ca n-are importanta dovada.

Intr-o conversatie, de preferat este sa pastrezi un limbaj decent. Fara toxicitate.
Imagine
Fortza RAPID!
Încuiat