ImagineImagineImagine

Cerere unban

Topic author
CocAzeL
Membru
Membru
4

Cerere unban

Nickname: CocazeL
Nickname-ul adminului care te-a banat: Slow
Nume server/ip: csgo.parabestial.ro
Data si ora:: 5 Noiembrie 2021 19:40
SteamID-ul tau: 547226444
Dovada: sourcebans/index.php?p=banlist

doR!nescu
Vip
Vip
3
Qatar
Loading…

Re: Cerere unban

Salut!

Puteai sa vii cu o explicatie, dar lasa ca o fac eu. (cauza ban-ului, eu am fost)

In repetate randuri ai fost toxic legat de hp-ul de la vip, gloante infinite etc, drept urmare anterior ti-am dat gag pt limbaj, cand ai zis ca faci ceva pe vip-ul nostru.
Sa ne intoarcem la ban, vazand ca tot continui sa fii toxic pe voce de data aceasta, am intervenit verbal sa te intreb care este problema ta. din una in alta ai inceput oarecum sa te certi cu mine.
Slow era pe server si a considerat ca "cearta" ta intra la categoria injuratura/limbaj staff si de aici ti-ai luat ban permanent.
Aici in cazul tau, trebuia folosita comanda "mute", asa ca de la mine vei avea un PRO unban, cu mentiunea ca pe viitor sa ai grija la limbaj si eventual sa citesti regulile serverului.
Succes!

Edit: vezi tu minciuna are picioare scurte, dc nu ai zis si ca in timpul meciului anterior, adminului Slow, i-ai transmis ceva de dulce?
pentru fapta aceasta ai Contra unban!
Imagine
Fortza RAPID!

SIC
Membru
Membru
3

Asteptam un raspuns de la adminul in cauza.

SLOW
Membru
Membru
3
Romania

Salut!Din cate ai vazut motivul banului este "Limbaj fata de staff".Cu un meci in urma pe la sfarsitul rundei ,ai injurat iar eu ti-am spus "Limbaj-ul" iar tu mi-ai spus "Sa ma p** pe g*** ta de p****" etc (atata am retinut din multe) si nu doar asta!
Daca este nevoie am martor!
Ultima oară modificat Vin Noi 05, 2021 8:14 pm de către SLOW, modificat 1 dată în total.

SLOW
Membru
Membru
3
Romania

Dorinescu,nu doar chestia asta!

Topic author
CocAzeL
Membru
Membru
4

Nu am facut decat sa ma plang de hp u la vip si de gloantele infinite ceea ce este chiar enervant, cum a spus si Dorinescu am injurat in chat si am primit gag, dupa ce a trecut gag ul a avut loc o mica cearta legata tot de beneficiile exagerate ale unui vip, dar chiar nu imi aduc aminte cand m am certat cu tine, adica nici nu te am vazut pe sv pana cand am luat ban

SLOW
Membru
Membru
3
Romania

Cocazel te rog sa iti aduci aminete cu un meci inainte ,fix cand sa terminat!

Topic author
CocAzeL
Membru
Membru
4

da atunci am injurat dar nu catre adresa cuiva si injuraturile nu ar trebui sa primeasca gag si nu ban permanent? dar dc dupa un meci te ai hotorat sa imi dai si nu atunci pe loc? si in plus ca ai inceput sa faci misto de mn ca cica ma joc tryhard pe sv comunitar

JoeDirt
Vip
Vip
3
Romania

Contra. Frustrarile legate de VIP le puteai etala pe forum nu pe server. Faptul ca ai vorbit vulgar nu iti ajuta pledoaria absolut deloc.
Pe viitor sper sa iti controlezi aceste "iesiri".

Best regards,

Joe
Cu respect,

Joe

SLOW
Membru
Membru
3
Romania

CocAzeL scrie: Vin Noi 05, 2021 8:32 pm da atunci am injurat dar nu catre adresa cuiva si injuraturile nu ar trebui sa primeasca gag si nu ban permanent? dar dc dupa un meci te ai hotorat sa imi dai si nu atunci pe loc? si in plus ca ai inceput sa faci misto de mn ca cica ma joc tryhard pe sv comunitar
Din păcate eu ți-am spus limbaj-ul iar tu ai început sa dai drumul la porunbei, ți-am dat după ce sa terminat meciul pentru ca nu mai aveam timp și pentru a da ban și trebuie sa am mai multe chestii în vizor.
Nu eu am spus ca ești tryhard, eu nu jignesc lumea nu ma laud ca sunt bun pentru ca dacă făceam chestii din astea nu mai eram unde sunt acum.
Încuiat