ImagineImagineImagine

Propunere legata de limbajul "licentios"

Topic author
Kitsune
Membru
Membru
5

Propunere legata de limbajul "licentios"

Salutari! Mie mi se pare absurd sa iei gag/mute, ba chiar am auzit admini ca au dat si ban permanent pentru niste injuraturi. Fratilor, nu mai suntem copii sa ne certe parintii pentru "dracu" sau chestii minore. De ex eram pe server, si na, cs-ul e un joc competitiv, si ma enervasem si am scris "**** mea". Dupa care a venit un admin de 10-13 ani, nu ii dau numele, se stie el, sa imi faca mie morala ca asta nu e limbaj de helper. De parca eu, fiind helper trebuie sa fiu pocait sa nu rostesc astfel de cuvinte, mai pe scurt sa fiu un fals pe server, sa nu ma comport ca in viata de zi cu zi.
Eu zic sa fim mai open-minded si sa o lasam mai moale cu astfel de "pedepse" pentru ca, dupa cum am spus, sunt convins ca nu e unu de pe intregul server sa se sfieze daca aude o injuratura in fata in fata.
Dupa pareera mea, comenzile gag/mute sa fie aplicate persoanelor care spameaza, care tipa in microfon, care mai simplu, strica dispozitia oamenilor de pe server. Dupa cum a mai spus un admin, rolul nostru din comunitate nu e sa dam ban la hackeri si sa dam mute la injurii; rolul notru e sa pastram o atmosfera placuta pe server, si nu cred ca daca cineva injura li se ia cheful celorlalti playeri de jucat cs, sa fim seriosi.
P.S. prin injuraturi nu ma refer la bagat in nu stiu eu ce si scos din cine stie ce, la alea, in functie de gravitate sa se dea acolo un mute 3-5-10 min, dar in nici un caz kick, sau BAN...

Girl, I have no shame

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Re: Propunere legata de limbajul "licentios"

Si eu am mai dat mute pentru limbaj dar dupa avertismente si mi se pare corect pentru ca noi nu suntem animale sa ne injuram ameninitam etc ceea ce tot fac unele persoane de pe server carora le atrag mereu atentie in aceasta privinta. Si daca tu crezi ca este normal ca oamenii sa injure in continuu este problema ta dar eu nu accept asemenea limbaj pe un server public si foarte populat.

Topic author
Kitsune
Membru
Membru
5

e, aici mi se pare problema de superioritate, si nu cred ca e nevoie de asa ceva. Nu spun ca am dreptate, si nu spun ca tu ai dreptate, fiecare e liber sa inteleaga ce vrea, eu mi-am exprimat opinia, si nu o sa dau niciodata mute pentru *****, plm, etc.
Girl, I have no shame

PANZER-W
Membru
Membru
5

Contra,nu stiu daca te satisface ca admin sa auzi pe toata durata meciului injuraturi la fiecare pas,unele adresate direct catre staff.Gag/mute pt limbaj a fost implementat cu un scop nu doar ca sa stea de frumusete.Daca nu iti convin regulile de pe comunitatea data esti liber sa pleci.
AYE

Robert
Membru
Membru
6

Ca Helper si Admin trebuie sa fii un exemplu pentru jucatori!!!!!!!!!

Topic author
Kitsune
Membru
Membru
5

Da, un exemplu ca player, ca persoana care mentine distractia pe server, nu sunt parintele lui sa-i spun ca nu e voie sa injure :shock:
Girl, I have no shame

Tavi
Membru
Membru
5

Eu consider ca oamenii de care zici tu ca merita cu adevarat gag ( "cei care tipa" etc ) sunt extremi de rari pe astfel de servere daca nu sunt provocati si daca nu vad ca se permite... tocmai de aceea parerea mea este ca trebuie ca toata lumea sa pastreze un limbaj adecvat, cu atat mai mult daca ai grad pe server. Ca si player cu grad pe server trebuie sa fii un exemplu pentru ceilalti, dupa cum a mai spus cineva anterior. Pace!

KeepYourSoul
Membru
Membru
5
Romania
Loading…

Ca sa pastram atmosfera pașnică a jocului înjurăturile si jignirile personale trebuie tratate ca atare cum este in regulament fiindca asa putem juca cu mai putine certuri si conflicte intre jucători. Jucătorii trebuie sa se controleze, mai ales adminii, desigur au libertatea de exprimare, dar nu cand le doare ceva sa creada ca au voie sa zica si sa faca cum vor. Respectul fata de alți si in viata reala trebuie menținută cum este scris in lege, acum nu trebuie sa fim atat de serioși in jocuri dar putem lua exemplu cum unii se omoara pe o înjurătură.
Imagine
“The noblest art is that of making others happy.” — P.T. Barnum

KeepYourSoul
Membru
Membru
5
Romania
Loading…

Si daca injura cineva de obicei este avertizat si dupa primeste mute/gag, daca continuă cu o atitudine necorespunzătoare/comportament neadecvat. Eu dau gag la injuraturile repetate/scrise pe chat, deoarece nu vad importanta de a iti împărtăși rateurile si supararea pe chatul public.
Imagine
“The noblest art is that of making others happy.” — P.T. Barnum

Topic author
Kitsune
Membru
Membru
5

complet de acord cu tine :D
Girl, I have no shame
Încuiat