ImagineImagineImagine

Cerere unban Sweety<3

Încuiat

Topic author
Sweaty
Membru
Membru
1

Cerere unban Sweety<3

Nickname-ul tau:Sweety<3
Nickname-ul adminului care te-a banat:parako
Nume server/ip:romania.parabestial.ro
Data si ora:6 si ceva
SteamID-ul tau:STEAM_1:0:753415808
Dovada:mi am luat ca injur staff pe discord la misto pareri

hypermagie
2
Romania

Re: Cerere unban Sweety<3

Salut! Dupa cum ti-a fost comunicat si pe voice, ai primit ban si pentru toxicitatea pe care o ai pe server. Te injuri cu persoane cand ele te injura in loc sa chemi un admin, chiar tu ai spus ca
" Daca ma injura cineva eu de ce sa nu il injur? ". Ai un comportament "toxic" pe server iar acesta a fost un alt factor pentru care ai primit ban. In legatura cu injuraturile pe discord, dupa cum ti-a spus si Parako, daca voiai sa te injuri cu el puteati in privat sau pe un server creeat de voi, nu pe discord-ul de la server. Poate intra alte persoane pe voice, care voiau sa discute normal si voi va injurati. Tin sa cred ca, daca intra cineva pe voice si incerca sa discute cu voi, dupa cum iti cunosc comportamentul probabil ii spuneai sa iese de pe voice daca nu ii convine cum vorbiti.
Din partea mea ai CONTRA la aceasta cerere de unban, succes!

Un mic edit la raspuns : Daca iti schimbi comportamentul sunt dispus sa iti dau un PRO ( o a doua sansa ) asta daca doresc si colegii mei din staff.

Mab
Admin
Admin
Romania

Salut, il cunosc pe sweety de ceva timp, nu suntem prieteni dar il stiu de baiat bun, poate a exagerat umpic dar eu nu l cunosc pe sweety asa adica e un baiat linistit cel putin zilele trecute cand ne vedem pe server, as vrea sa se acorde o a 2-a sansa iar el sa si ceara scuze daca a avut un limbaj inadecvat si pe discord. Din nou, il stiu pe baiat la locul lui

Edddddi
Owner
Owner
Brazil
Loading…

Din partea mea ai un PRO pentru a iti lua unban . Dar cu o singura conditie ,aceea fiind ca in cazul in care se mai sesizeaza o problema asupra comportamentului tau (toxic/injurii/suferinte) vei fi din nou banat.
Imagine

Imagine

DonParako
Co-Fondator
Co-Fondator
3
Romania
Loading…

Uite aici si dovezile, vreau sa se tina cont de comportamentul tau pe server, si de TOATE lucrurile facute de tine in trecut ( limbaj, pc-check uri facute playerilor ca asa ti se scoala tie, cancerul, toxicitatea etc )

- limbaj + ti-ai batut joc de un player cu o varsta mai mica, nush cu ce drept, ca si tu ai maxim 15 ani, dar sa zicem ca esti tu "smecher"

- limbaj staff

Decizia sta in mainile staff-ului de acum! Tin sa mentionez, raspunsurile lui Baro si Icemask nu sunt luate in considerare, cred ca stiti si voi de ce nu o sa fie luate in considerare!
Forta UTA Arad
Imagine

Livixeanu
Membru
Membru

Salut, din punctu meu de vedere nu zic ca este un ban fara motiv mai ales ca toti de pe server inclusiv stafful stim cum te comporti cu playerii si limbajul tau. Dar in schimb, cred ca ai putea sa te abtii si din cauza asta raspunsul meu este un PRO. Sper sa nu ma insel si chiar sper sa iti revizuiesti comportamentul. Salut!

EdiAldea
Membru
Membru

Pro

andr3y.
Membru
Membru
Russia

Ești cam Toxic, dar joci bine și meriți unban. PRO!. Doar sa ai grija la limbaj

DonParako
Co-Fondator
Co-Fondator
3
Romania
Loading…

Cerere unban Acceptata! Unban acordat! Cu o singura conditie, la cea mai mica abatere ( limbaj, toxic, cancer, etc ) vei fi banat permanent din nou, fara drept la replica!
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat