ImagineImagineImagine

Cerere unban - el ws

Încuiat

Topic author
elws
Membru
Membru

Cerere unban - el ws

Nickname-ul tau:el ws
Nickname-ul adminului care te-a banat:Who i am?
Nume server/ip:romania.parabestial.ro
Data si ora:05/08/2024 - 2:35(noaptea)
SteamID-ul tau:https://steamcommunity.com/profiles/76561199116888246/
Dovada:https://media.discordapp.net/attachment ... height=396

Bună ziua,

Vreau să-mi cer scuze sincer pentru comportamentul meu recent pe serverul CS2 România, parabestial.ro. Am realizat că acțiunile și cuvintele mele au fost nepotrivite și au încălcat regulile serverului. Înțeleg că astfel de comportamente nu sunt acceptabile și că am creat o experiență neplăcută pentru ceilalți jucători și pentru echipa de administrare.

Îmi asum responsabilitatea pentru greșelile mele și promit că voi face tot posibilul să respect regulile și să mă comport corespunzător pe viitor. Îmi doresc să fac parte din această comunitate și să contribuie la o atmosferă pozitivă și respectuoasă pentru toți jucătorii.

Mulțumesc pentru înțelegere și pentru oportunitatea de a-mi cere scuze. Sper să pot remedia această situație și să demonstrez că am învățat din greșelile mele.

Cu respect,
el ws
Ultima oară modificat Mar Aug 06, 2024 1:18 am de către elws, modificat 1 dată în total.

andr3y.
Membru
Membru
Russia

Re: Cerere unban - el ws

CONTRA! Nu ai cooperat cu adminii, trbuie sa iti asumi acest fapt

who_i_am
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

CONTRA, eu ti am dat ban si nu ti am dat ca ai facut misto, cand ti am spus sa iti dai orele pe public nu ai vrut, dupa ce ti am dat ban ai dat orele pe public.

xyz
Moderator
Moderator
Romania

Situația mi se pare puțin neclara, mai întâi în faptul ca adminul ți-a cerut sa pui orele pe public, și din câte a zis el nu le-ai pus decât după ce ai luat ban,si în al 2 lea rând dacă asta este contul tău MAIN sau nu.
Bucuresti , Steaua Bucuresti !

.May.
Membru
Membru
Romania

CONTRA, trebuia sa cooperezi cu adminul.

alexchampion
Membru
Membru
Romania

CONTRA, cum au spus si colegii mei trebuia sa cooperezi cu adminu'.

HENRy-y
Membru
Membru
3
Romania

Contra! De 4 ori ti am cerut sa pui profilul pe public, Initial te-am si rugat. Ai primit si mute 10 minute pentru ca lumea nu e interesata sa te auda pe tine vorbind despre cat de bun esti, fluieraturi, etc, timp de mai multe runde pentru ca am asteptat sa te opresti. Ti-a cerut si Who contul pe public si ai intrat din nou cu mistouri. La modul in care ai jucat, in cazul unui unban, vreau sa vad un cont main.

HENRy-y
Membru
Membru
3
Romania

Dovada :

Topic author
elws
Membru
Membru

Nu am vazut mesajele din chat,am 250 de ore,de ce nu as fi vrut sa imi dau orele pe public?
Nu am nimic de ascuns,repet,nu am observat faptul ca mi ai scris in chat deoarece mai sunt si alti jucatori care scriu si nu stau sa ma uit chat,dupa cum am spus,imi pare rau si mi as dori sa ma joc pe server in continuare

DonParako
Co-Fondator
Co-Fondator
3
Romania
Loading…

Cerere acceptata! Te rog sa fi mai atent pe viitor in chat, si sa asculti de ce iti spune un membru staff.
Forta UTA Arad
Imagine
Încuiat