ImagineImagine

Cerere Unban - Freshy

Încuiat

Topic author
Freshy
1

Cerere Unban - Freshy

Freshy
Who
cs2.parabestial.ro
https://steamcommunity.com/profiles/76561199627979575/

salut, uite problema esta ca miam luat ban pentru 7 zile pentru ca am spus un cuvant urat, da inteleg ca nu a fost frumos sau adecvat din partea mea, dar nu cred ca sar trebui sa mise dea ban depe server care ma joc daily 7 zile, acum 2 zile cred sau 3 ma jucam pe parabestial de dimineata, iar WHO adminul a intrat la echipa adversara cu alcineva, imi dadeau 2v1 si erau toxic imi trageau in corp cand muream imi dadeau tbag, iar dupa acceea am scris in chat sugeti **** sunteti toxici si dati 2v1, dupa mai tarziu cand am intrat pe server who mia dat fara sa spuna nimic gag, mam dus la echipa in care who era si lam intrebat frumos dece mia dat mut, dupa mia explicat dece, eu nu mai tineam minte ca nu dormiseram si am uitat ce am spus sau facut dimineata aceea, dupa mia explicat agresiv ce am facut si mia spus ca iam zis ca sa suga ****, nu am spus sugi **** who am spus sugeti dar el a luato personal, iar dupa mia spus tu miai zis mie ca sug **** si iam zis da voua si dupa aceea mia spus ca imi va da ban si imi va prelungi banul. Inteleg gag mult sau mut mult dar nu 7 zile ban. daca sar putea sa imi iau unban ar fi fain pentru ca chiar imi place sa ma joc pe parabestial si acum imi voi tine cuvintele pentru mine.

who_i_am
1
Brazil

Re: Cerere Unban - Freshy

https://prnt.sc/Wo0R1dEi0iaJ aici a fost momentu in care trebuia sa ti dau gag dar ai iesit, si ti am dat seara cand am intrat si eu.

aici ai dovada pentru care ai luat ban.

SIROW
Membru
Membru
1
Romania
Loading…

CONTRA, admin-ul a procedat corect dupa dovezile atasate.

xyz
Membru
Membru
1
Romania

Cerere unban Respinsa, nu ai cum sa înjuri un membru staff și după sa te aștepți sa nu fii sancționat, sancțiunea este data corect iar banul rămâne.
Bucuresti , Steaua Bucuresti !
Încuiat