ImagineImagineImagine

Reclamatie-Marhy

Topic author
PANZER-W
Membru
Membru
5

Reclamatie-Marhy

Server-ul pe care a fost incidentul:CSGO.ROMANIA
Nickname-ul tau:electronique
Nickname-ul adminului reclamat:marhy
Data si ora:In jurul orei 14:55
Motiv:Acordarea unui ban fara un motiv justificat
Dovada: https://imgur.com/a/MfBU4Q6 https://imgur.com/a/1epT1T9
Se vede clar in chat ca il baneaza pe motiv de "racism" un motiv nejustificat.Numele jucatorului nu e o ofensa rasista si putea fi rezolvata cu un !rename
Vine cu scuza ca a gresit banul,ceea ce nu are sens avand in vedere ca daca vroia sa il baneze pentru wall scria wall la motiv deci.
Am cerut si demo si am intrebat de steamid dar in ambele cazuri adminul dat mi-a ignorat aceste doua mesaje schimband subiectul.
In concluzie zic ca a fost un ban acordat prostesc pe motiv ca jucatorul juca foarte bine din ce am reusit sa vad in 2 minute inainte sa primeasca ban.
Daca primesc demo cu dovada o sa imi retrag acuzatia.
Doresc ca si ceilalti membri din staff sa participe la acest subiect si sa isi expuna parerea.
.

AYE

Divin
Membru
Membru
5

Re: Reclamatie-Marhy

Nu e cazul sa ma bag sau sa ii iau apararea lui marhy,dar acel "no" (nonprime rank 2 ,3 conturi facute in 4 zile pentru ca pe celelalte a primit vac) nu joc chiar el asa de bine cum zici.
"They talk about my 1 taps." - Adil "ScreaM" Benrlitom

Marhy
Membru
Membru
5

In primul rand , acest baiat caruia i am dat ban a intrat cu vreo 3 conturi care avea cheat. si cazul sa i dau ban.
In al doilea rand nu mai fa reclamatie aiurea cand tu intri 2 ore pe sv toata ziua plus ca erau codati si tu nu faceai nimic.
Eu sunt online toata ziua intreaba orice player de pe sv. Pe sv te dai baiat bun iar cand greseste omul ii sapi groapa. Frumos din partea ta.

KeepYourSoul
Membru
Membru
5
Romania
Loading…

Totuși eu solicit dovada banurilor acordate.
Imagine
“The noblest art is that of making others happy.” — P.T. Barnum

KeepYourSoul
Membru
Membru
5
Romania
Loading…

Divin scrie: Mie Sep 04, 2019 5:36 pm Nu e cazul sa ma bag sau sa ii iau apararea lui marhy,dar acel "no" (nonprime rank 2 ,3 conturi facute in 4 zile pentru ca pe celelalte a primit vac) nu joc chiar el asa de bine cum zici.
Nu imi apare banarea VAC: https://steamcommunity.com/id/alpheussss
Imagine
“The noblest art is that of making others happy.” — P.T. Barnum

Topic author
PANZER-W
Membru
Membru
5

Marhy scrie: Mie Sep 04, 2019 6:39 pm In primul rand , acest baiat caruia i am dat ban a intrat cu vreo 3 conturi care avea cheat. si cazul sa i dau ban.
In al doilea rand nu mai fa reclamatie aiurea cand tu intri 2 ore pe sv toata ziua plus ca erau codati si tu nu faceai nimic.
Eu sunt online toata ziua intreaba orice player de pe sv. Pe sv te dai baiat bun iar cand greseste omul ii sapi groapa. Frumos din partea ta.
Imi pare rau sa iti spun ca esti foarte dar foarte prost informat avand in vedere ca am inceput scoala pe 2 septembrie si nu am timp sa stau ca tine "toata ziua" pe server.
Pe langa asta inafara de ultimele 3-4 zile nu ai fost chiar asa de activ asa ca las-o mai moale.
Si treaba cu sapatu gropii.Sincer nu vreau sa lucrez cu un admin care nu respecta regulamentul si critica fara a sti adevarul.
AYE

Marhy
Membru
Membru
5

:))))) daca mi am luat rolul de admin trebuie sa fiu activ pe server . ca am scoala ca nu :)
ai grija cui ii mai sapi groapa :*

Topic author
PANZER-W
Membru
Membru
5

Marhy scrie: Joi Sep 05, 2019 3:21 pm :))))) daca mi am luat rolul de admin trebuie sa fiu activ pe server . ca am scoala ca nu :)
Stai jos ca nu esti destept am zis ca nu intru pe server?La cele 80+ pe care le am imi ajung 2 pe zi tu sa ajungi la 80 si dupa sa comentezi.
Si astept dovada pe jucatorul ala banat ca tragi de timp.
AYE

Marhy
Membru
Membru
5

electronique scrie: Joi Sep 05, 2019 4:44 pm
Marhy scrie: Joi Sep 05, 2019 3:21 pm :))))) daca mi am luat rolul de admin trebuie sa fiu activ pe server . ca am scoala ca nu :)
Stai jos ca nu esti destept am zis ca nu intru pe server?La cele 80+ pe care le am imi ajung 2 pe zi tu sa ajungi la 80 si dupa sa comentezi.
Si astept dovada pe jucatorul ala banat ca tragi de timp.
pai nu am dat-o la jucatorul "no"?

Topic author
PANZER-W
Membru
Membru
5

Vorbesc de celalalt jucator pe care l-ai banat pe motiv de "racism" si dupa mi-ai zis ca defapt avea cheat.
Astept dovada pe jucatorul asta cum juca cu cheat.
AYE
Încuiat