ImagineImagineImagine

cerere unban

Topic author
mafyrgzu
Membru
Membru
5

cerere unban

Nickname-ul tau:mafy rgz
Nickname-ul adminului care te-a banat: ( nu stiu cine erau 2 3 barny kaizer si nu stiu care din ei )
Nume server/ip: csgo romania parabestial
Data si ora: 21 octombrie 11 30
SteamID-ul tau: STEAM_0:0:517945313
Dovada:am injurat o arma un p250 la un player

Hunter
Membru
Membru
6
Loading…

Re: cerere unban

L 10/21/2019 - 16:18:04: [basebans.smx] "Ka1zer<744><STEAM_1:0:197302424><>" banned "mafY Rgz<832><STEAM_1:0:517945313><>" (minutes "0") (reason "Abusive")

Asteptam si dovada.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Hunter scrie: Mar Oct 22, 2019 4:04 pm L 10/21/2019 - 16:18:04: [basebans.smx] "Ka1zer<744><STEAM_1:0:197302424><>" banned "mafY Rgz<832><STEAM_1:0:517945313><>" (minutes "0") (reason "Abusive")

Asteptam si dovada.
ok foarte suspicios,era o ora din cate stiu eu,Sn1per poti sa verifici?poate oi fi gresit comanda dar oricum parerea mea merita perma ban,si nu-mi pare rau,ah si in tine Hunter nu am incredere sa fie clar si sa ma scuzi

https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 1826_1.jpg

continuu si nu inceteaza,astia sunt jucatorii pe care vreti pe server?...Hunter sa fi fost mama ta injurata fara motive pe un joc....doar un joc cum ai reactiona?,cat de nesimtit sa fii in halul asta pe un joc frate sa injuri?,CONTRA unban si sa-l lasati permanent,deci de fieacre data mafy intra pe server,injura playerii.....cat timp a trecut de tot noi il suportam pe el?.......cum am spus era de treaba un timp mafy a vazut ca nu poate combina nimic cu adminii ca sa faca ce vrea el pe server si se oftica,,am dat dovata in acest comentariu,dupa cum vezi dovada lui mafy este falsa,nu mai am nimic de adaugat
Ultima oară modificat Mie Oct 23, 2019 3:41 am de către Ka1zer, modificat 1 dată în total.
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

P.S vezi?....am toate dovezile pe care vrei
► Show Spoiler

Hunter
Membru
Membru
6
Loading…

Crede-ma știu cum este, dar nu trebuia ban permanent.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Hunter scrie: Mie Oct 23, 2019 8:31 am Crede-ma știu cum este, dar nu trebuia ban permanent.
nu nu stii,stiu ca si glumele au limite,si daca mama acelui jucator o pierit si el sufera?.....frate este un joc si trbuie tratat ca atare,cand vad aceste persoane sincer uneori ma simt ca sunt intr-un cos de gunoi
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

si ia-m spus lui mafy de o suta de ori "vezi ca incep sa-ti dau ore de ban daca nu on inceteaza"si nu intelege
► Show Spoiler

Just ^Дрыщ'
Membru
Membru
5

Contra, not the first time swearing, and if you can't control your words, don't press the chat and voice chat button.

Topic author
mafyrgzu
Membru
Membru
5

kaizere nu mai fii ofticos ca eu nu injur de mama tata ca si tata e mort de cand aveam 12 ani frate te oftici ca te bat pe srv ep unde te prind si punem punct aici 2 l amana barny e la scoala 2k e la scoala tu esti la munca am facut cerere de admin pe timp de zi nu amfacut cerere de admin sa bag cod ca bambu s-au sa nu fiu controla m-ai controlat in pc si de 3 ori intr o zi ati fost contra sa iau admin pe timp de zi ca drept dovada cati player mai sunt ziua 2 3 4 s-au e srv gol din cauza codatilor ca tu esti la munca si aia la scoala 3 aveam poza CAND MAI INJURAT SI ERAI ADMIN SI AM ZIS CAIZER AM POZA PE F5 CA MAI INJURAT SA TE PISI PE MINE CA AM STAT CAMP CU MAG 7 SI AI ZIS AMENINTAREA SE PEDEPSESTE CU BAN PERMANENT TU CU GURA TA NU MAI CONTEAZA LAS O ASA CUM A CAZUT 4 SUNT SI ALTE SERAVRE PE CARE MA JOC 5 PE SRV ASTA NU E COLOANA VERTEBRALA BARNY DE 13 ANI CARE L AI CORUPT SA MINTA CA AM INJURAT EU JUST CARE E PR TAU SI IL PUI SA DEA COMENTARI CUM VREI TU SE VEDE CA AI CV CU MINE DE CAND AM FACUT CEREREA DE ADMIN P250 A DAT PRO SI INCA 2 3 PENTRU CA A INTELES SITUATIA CA EU SUNT DE AL 10 11 DIMINEATA PE SRV CAND SUNT CODATI SI CU SPIN BOT SI ASA MAI DEPARTE ........NU MA INTERESEAZA DACA MI SE SCOATE BANU S-AU DACA RAMANE PERMANENT RAMAI TU AICI CU JUST SI INCS 2 3 COPII SA VA JUCATI ORI CUM PLAYERI BUM PRIETENI MEI AU VENIT TOTI DUPA MINE PE SRV CARE MA JOC EU CA DE EXEMPLU MAXIMILIAN ZHUN BASTER MATRAFOX RAPAN INDIAN TT ..si multi alti ....

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

mafyrgzu scrie: Mie Oct 23, 2019 1:31 pm kaizere nu mai fii ofticos ca eu nu injur de mama tata ca si tata e mort de cand aveam 12 ani frate te oftici ca te bat pe srv ep unde te prind si punem punct aici 2 l amana barny e la scoala 2k e la scoala tu esti la munca am facut cerere de admin pe timp de zi nu amfacut cerere de admin sa bag cod ca bambu s-au sa nu fiu controla m-ai controlat in pc si de 3 ori intr o zi ati fost contra sa iau admin pe timp de zi ca drept dovada cati player mai sunt ziua 2 3 4 s-au e srv gol din cauza codatilor ca tu esti la munca si aia la scoala 3 aveam poza CAND MAI INJURAT SI ERAI ADMIN SI AM ZIS CAIZER AM POZA PE F5 CA MAI INJURAT SA TE PISI PE MINE CA AM STAT CAMP CU MAG 7 SI AI ZIS AMENINTAREA SE PEDEPSESTE CU BAN PERMANENT TU CU GURA TA NU MAI CONTEAZA LAS O ASA CUM A CAZUT 4 SUNT SI ALTE SERAVRE PE CARE MA JOC 5 PE SRV ASTA NU E COLOANA VERTEBRALA BARNY DE 13 ANI CARE L AI CORUPT SA MINTA CA AM INJURAT EU JUST CARE E PR TAU SI IL PUI SA DEA COMENTARI CUM VREI TU SE VEDE CA AI CV CU MINE DE CAND AM FACUT CEREREA DE ADMIN P250 A DAT PRO SI INCA 2 3 PENTRU CA A INTELES SITUATIA CA EU SUNT DE AL 10 11 DIMINEATA PE SRV CAND SUNT CODATI SI CU SPIN BOT SI ASA MAI DEPARTE ........NU MA INTERESEAZA DACA MI SE SCOATE BANU S-AU DACA RAMANE PERMANENT RAMAI TU AICI CU JUST SI INCS 2 3 COPII SA VA JUCATI ORI CUM PLAYERI BUM PRIETENI MEI AU VENIT TOTI DUPA MINE PE SRV CARE MA JOC EU CA DE EXEMPLU MAXIMILIAN ZHUN BASTER MATRAFOX RAPAN INDIAN TT ..si multi alti ....
este adevarat ca eu nu mai stiu sa scriu in romana din cauza ca am stat 11 ani in italia si 5 ani in anglia,dar tu ma-i batut sincer lol,scuzama nu am putut sa ma abtin lol
► Show Spoiler
Încuiat