ImagineImagineImagine

Cerere vip - ★ XURN

Topic author
ZURN
Membru
Membru
5
Romania

Re: Cerere vip - ★ XURN

ZURN scrie: Sâm Oct 26, 2019 5:06 pm
ka1zer scrie: Sâm Oct 26, 2019 2:38 pm pot avea contul tau banat? ..........si pe contul nou ai 1.36
Pe contul nou am 1.36 ce? ore pe server? de cand il am? Ore pe server am peste 10 pentru ca eu am avut mai multe nume pe server si orele alea s-au salvat pe numele, oricum contu meu vacced+furat care numele i-sa fost schimbat a fost https://steamcommunity.com/id/ilymihauwu
in caz de nu ma credeti ca mi-sa fost furat daca cautati pe youtube RooTGeorge sau Sefu' VixxeN , v-eti gasii hackeri care m-au filmat si m-au postat pe youtube cu toate conturile mele dar cred ca videoclipul a fost sters ca am dat report pentru Privacy Stealing.
Intrebati-ma orice din contu ala.
Si de asemenea am prieteni vechi care au fost martori la spargerea mea in PC, cum ar fii clanul din "valeti.top" , nu intrati ca va gaseste ip. + Cand mi-au intrat in calculator m-au bagat pe proxies de DARKWEB si am avut riscul de a fii in puscarie sau in spitalul de nebuni pe viata cu toata familia mea daca nu aveam destule dovezi necesare. Oricum , sa nu schimbam subiectul ca ... sunt niste memorii proaste.

Winners train, losers complain.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

pro
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
ZURN
Membru
Membru
5
Romania

ka1zer scrie: Sâm Oct 26, 2019 5:30 pmpro
Nu stiu de tine dar.. cand am vazut acolo "Ka1zer: pro"
am dat muzica la maxim prin boxe si am pus o melodie de petrece si am inceput sa dansez =)) :lol:
Winners train, losers complain.

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Vip activat.
Încuiat