ImagineImagine

Cerere Helper - XURN

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Cerere Helper - XURN

Nickname: ★ XURN (Nume real: Nitu Valentin)
Discord: XURN#1685
Nume server/ip: 89.46.123.65:27015 (CSGO ROMANIA)
Varsta: 13
Ore jucate pe server (minim 30): 21
Ore jucate pe steam: 1,300 (Pe main 1,200 si contul secundar 100 ore)
Cont free sau cumparat (PRIME): MAIN E PRIME, dar asta care il folosesc e free.
Puncte obținute pe forum (minim 200): 264.05
Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):NU
SteamID: STEAM_0:0:518200743
Link catre profilul tau de steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198996667214 | Si main este: https://steamcommunity.com/id/ilymihauwu (furat+vac)
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): 9.95
Detalii: Tin sa mentionez ca pe GameTracker, am avut multe nume pe care am avut 3 ore, 2 ore , 4 ore, si am calculat de pe toate numele mele, am 21 dar nu am 30, dar am fost cat de activ posibil si am decis sa-i dau o incercare <3
Cei care dau pro ma inteleg si ii multumesc, cei care dau contra au orice drept si le multumesc <3

Winners train, losers complain.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Cerere Helper - XURN

tin sa spun ca pe game tracker nu conteaza de cate ori schimbi numele tot arata in cate servere de comunitate ai jucat,e de ajuns sa apas pe numele tau si acolo am toate datele,nu pot sa-ti dau pro deoarece unu la mana un helper/admin trebuie cu necesitate un microfon si o gura de vorbit,barny.fr3sh si tu nu aveti o voce prin microfon atat timp cat va-m vazut pe server,ce helper/admin esti care fara microfon fara voce pe server etc etc,ca barny el nus cum a ajuns helper dar nu la-m vazut nici o data sa-si faca datoria,imi pare rau CONTRA!!!
p.s era o alta storie daca erau comunicatii intre tine si jucatori sau staful,ma simt ca vorbesc cu un anonim,fara identitate care vrea grad pe server,nu ma intelegeti gresit nu sunt un om rau dar imi place sa fiu realistic in orice punct de vedere,NO RISK
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

D3nn1s
Membru
Membru
7

ka1zer scrie: Dum Oct 27, 2019 1:27 am tin sa spun ca pe game tracker nu conteaza de cate ori schimbi numele tot arata in cate servere de comunitate ai jucat,e de ajuns sa apas pe numele tau si acolo am toate datele,nu pot sa-ti dau pro deoarece unu la mana un helper/admin trebuie cu necesitate un microfon si o gura de vorbit,barny.fr3sh si tu nu aveti o voce prin microfon atat timp cat va-m vazut pe server,ce helper/admin esti care fara microfon fara voce pe server etc etc,ca barny el nus cum a ajuns helper dar nu la-m vazut nici o data sa-si faca datoria,imi pare rau CONTRA!!!
p.s era o alta storie daca erau comunicatii intre tine si jucatori sau staful,ma simt ca vorbesc cu un anonim,fara identitate care vrea grad pe server,nu ma intelegeti gresit nu sunt un om rau dar imi place sa fiu realistic in orice punct de vedere,NO RISK
Eu am microfon apropo si vorbesc mereu cu toata lumea de pe server. La cerere insa contra.

Mitică
Membru
Membru
7
Netherlands
Loading…

Contra! Inca este prea devreme.

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

ka1zer scrie: Dum Oct 27, 2019 1:27 am tin sa spun ca pe game tracker nu conteaza de cate ori schimbi numele tot arata in cate servere de comunitate ai jucat,e de ajuns sa apas pe numele tau si acolo am toate datele,nu pot sa-ti dau pro deoarece unu la mana un helper/admin trebuie cu necesitate un microfon si o gura de vorbit,barny.fr3sh si tu nu aveti o voce prin microfon atat timp cat va-m vazut pe server,ce helper/admin esti care fara microfon fara voce pe server etc etc,ca barny el nus cum a ajuns helper dar nu la-m vazut nici o data sa-si faca datoria,imi pare rau CONTRA!!!
In primul rand am microfon, dar nu vorbesc ca o sa rada toti de mine, in al doilea rand eu nu sunt Barny, Fr3sh sau nu mai stiu cine ok? Si defapt nici eu nu mai stiu cine esti, inainte erai bun si cinstit si acum iti bati joc de mine ca si cum sunt un caine. Am facut o simpla cerere de helper de a adera in aceasta comunitate si a ajuta playerii in sensul de a scapa de orice codat si sa dau mute/gag/kick in orice caz. Daca tu ma crezi ce ma crezi tu este ok dar sa stii ca nu sunt asa de prost pe cum ma crezi. Mersi oricum de CONTRA, presupun ca ai 2 fete. :cry:

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Mitică scrie: Dum Oct 27, 2019 7:48 am Contra! Inca este prea devreme.
Mersi, este prea devreme intr-adevar, ca intru in fiecare dimineata la 9 si ma joc pana seara la 10. M-am trezit si eu cu emotii sa ma duc pe cerere si vad deja 3 contra, mi-am stricat toata dimineata.. :|

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Fr3sh scrie: Dum Oct 27, 2019 5:28 am
Eu am microfon apropo si vorbesc mereu cu toata lumea de pe server. La cerere insa contra.
Multumesc, chiar daca ma intristeaza faptul ca am 3 de contra, ma motiveaza si mai mult sa dau tot posibilul de a ma inbunatati. :)

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Cu toate ca am fost cat de destul activ posibil, am raspuns aproape la toate TOPIC-urile de pe forum, ajut pe toata lumea pe server... si vorbesc politicos si nu-mi bat joc. Nu este dupa mine oricum sa-mi dati CONTRA/PRO , e decizia voastra daca ma vreti in STAFF sau nu. Macar aveti un motiv bun. Staff asa la 12-13 ani care invata engleza de 6 ani si vorbesc corect gramatical si romana si engleza nu prea gasiti, am avut multe povesti triste in viata, si cand ne-au atacat hackerii aia pe toata familia mea de era sa pierdem tot, si cand am ajuns la concluzia sa reinstaleze windows-ul am inceput sa plang ca nu o sa mai am nimic in PC la ce am muncit, de asemenea am pierdut prieteni buni in viata dar sa nu schimbam subiect-ul ca nu ajuta.
Tot ce fac e gresit, nu mai inteleg nimic, macar daca as avea si eu un prieten sa vorbesc cu el, am decis sa fac o cerere de helper sa nu mai existe probleme pe server, si sa indrept tot , am multe planificari pentru server si ideei, dar ce conteaza.. Eu daca zic ceva nu ma crede nimeni, ca sunt un anonim cum zice Ka1zer. Am stat toata noaptea aseara sa astept un mesaj de la voi si am adormit pe scaun pentru ca sunt exagerat de emotionat cand vine faptul de ceva maret, si faptul de a adera in STAFF pentru mine este chiar o placere, multumesc tuturor pentru contra-urile acordate. Am asteptat atata degeaba..

Hunter
Membru
Membru
7
Loading…

Acum sa fim seriosi, ai cont pe forum de 1 zi si vrei grad asa repede? Hai sa ne cunoastem mai bine si dupa vom vedea.

Topic author
ZURN
Membru
Membru
6
Romania

Hunter scrie: Dum Oct 27, 2019 9:59 am Acum sa fim seriosi, ai cont pe forum de 1 zi si vrei grad asa repede? Hai sa ne cunoastem mai bine si dupa vom vedea.
Bine boss, sunt pe forum de 1 zi dar doar asta iei in vedere, activitatea mea si raspunsurile nu? :P
Încuiat