ImagineImagine

Cerere UNBAN - Hi Misss... Smurf ACC

Topic author
Hi Misss
Membru
Membru
6

Re: Cerere UNBAN - Hi Misss... Smurf ACC

Eu nu am Coduri nu voi juca cu Coduri si nici nu o sa joc cu coduri dar mi se pare nedrept ca mi-am luat ban.. Mereu daca un rank 2 joaca bine are Coduri,Va cred dar eu ma frustrez fiindca nu imi stiti situatia,eu stiu cat de curat sunt dar daca vreti ma puteti verifica oriunde cu teamviewer sau cu orice vreti..Ador serverul doar de 2 zile,Oameni faini nu este nici 30 vs 30 sa fie nebunie e serverul perfect pe care mi-am luat ban..Fac orice ca sa imi dati unban,sunt curat

Topic author
Hi Misss
Membru
Membru
6

Nu imi stiti situatia si asta ma frustreaza.. faptul ca imi i-au ban din nimic si cu un demo, prin care nu vad nimic suspect.. Daca as fi eu Admin as lua numai fazele in care sa zic : Da asta e codat se vede pe fata.. nu pe ce zic altii ca multi au zis ca si-au luat prin sau prin smoke de la mine dar efectiv il auzi in smoke si tragi pentru ca asta este intentia

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Hi Misss scrie: Lun Noi 18, 2019 2:00 pm Nu imi stiti situatia si asta ma frustreaza.. faptul ca imi i-au ban din nimic si cu un demo, prin care nu vad nimic suspect.. Daca as fi eu Admin as lua numai fazele in care sa zic : Da asta e codat se vede pe fata.. nu pe ce zic altii ca multi au zis ca si-au luat prin sau prin smoke de la mine dar efectiv il auzi in smoke si tragi pentru ca asta este intentia
control la ora 22;35 uk time adica la 00;35 data romaniei,te rog frumos sa fii prezent,atentie!!! daca a fost reinstalat windows dupa data banarii vei ramane banat si orice program folosit pentru curatarea logurilor(la care le stiu aproape pe toate) dupa data banarii vei ramane banat
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Hi Misss
Membru
Membru
6

Scuze,dar eu am si scoala nu pot la 12 jumate noaptea sa fiu prezent intru decand in weekenduri deoarece nu am timp
Nu se poate sub 22:00 ora romaniei?

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Hi Misss scrie: Lun Noi 18, 2019 2:09 pm Scuze,dar eu am si scoala nu pot la 12 jumate noaptea sa fiu prezent intru decand in weekenduri deoarece nu am timp
Nu se poate sub 22:00 ora romaniei?
si eu am un job,eu sunt activ intre 9:00am-12:00 pm uk time si de la 22:35pm la 1:00 am uk time,cand sunt liber de obicei activ 8 ore sau mai mult pe zi
► Show Spoiler

Topic author
Hi Misss
Membru
Membru
6

Si ce facem in cazul asta? nu este altcineva sau trebuie adminul care mi-a dat ban?

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

am intrat intr-o periaoda busy la munca deci voi avea de munca 6 zile pe sapt si liber doar duminica o perioada de cred doar o sapt apoi liber iarasi 2 zile pe sapt
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Hi Misss scrie: Lun Noi 18, 2019 2:26 pm Si ce facem in cazul asta? nu este altcineva sau trebuie adminul care mi-a dat ban?
sa fim seriosi?...nu ai timp tu dimineata la ora 10 ora romaniei?ce faci scoala 12 ore pe zi?
► Show Spoiler

Topic author
Hi Misss
Membru
Membru
6

Daca este in regulament nu poate altcineva sa ma controleze?

Topic author
Hi Misss
Membru
Membru
6

Stai cand este? maine? sau azi? Zi-mi exact cand numai pe ora romaniei
Încuiat