ImagineImagineImagine

Cerere unban - Pika

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

Cerere unban - Pika

Nickname-ul tau: Pika
Nickname-ul adminului care te-a banat: Nu stiu (dar probabil p250 monster - omul are probleme grave- deschid un post nou daca vreti sa va exprim experienta mea cu acest admin)
Nume server/ip: 89.46.123.65:27015
Data si ora: 20 decembrie 2019 19:40 sau ceva
SteamID-ul tau: STEAM_1:1:472054705 / https://steamcommunity.com/profiles/76561198904375139/
Dovada: banned reason wh

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Re: Cerere unban - Pika

"Mustache Masters<594><STEAM_1:0:177315828><>" banned "Pika<653><STEAM_1:1:472054705><>" (minutes "0") (reason "wh")
cine tio dat ban este radar nu monster,pe langa imi erai foarte mult suspicios si mie dar vezi?tu stii....cand cineva este online sau nu si credeai ca eu nu voi fi,intradevar eu nu eram si noroc ca radar tea prins sub alt nume

Bravo Radar
Contra unban!!!
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

"Bravo Radar" ok.. astept si o dovada ceva(demo etc).
Nu am inteles ideea urmatoare, credeai ca ma ascund de tine sau ceva? si nici asta cu te-a prins Radar cu un alt nume. Cred ca am 30 de ore pe server cu numele asta Pika(nu mai stiu site-ul unde verificam) si am mai jucat cu Bubbles si cash me ousside howbow dah dar cel mai mult cu Pika deci cum m-a prins Radar sub alt nume ca nu inteleg? plus ca m-ai verificat acum ceva timp cand aveam numele cash me bla bla nu ca ar conta asta.
Te pot intreba dar fara suparare sau ceva ce rank ai pe faceit/esea daca joci pe platformele astea sunt doar curios cam la ce nivel esti sa stiu daca imi bat capul cu tine in rest astept si alte pareri si mai important un demo/ video capture ceva sa isi dea si alti admini cu parerea.
EDIT: Minutes Played: 1724 cu Pika

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Verdictul a fost dat dupa ce tu ai fost urmarit timp de 38 minute 16,37Gb pe SSD , tu vrei sa angajam un video editor aici pe forum sa iti faca un colaj? Ai jucat cu wallhack. 3 admini si 6 reclamatii de la jucatori cu mii de ore pentru contul tau 0 rank 1 cu 100 h , Pika daca vorbesti de faceit ai fi avut mai multa credibilitate cu un steam account serios , nu unul facut gratis.

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

"mi-au furat chinezii contul original , a sarit pisica de la balcon cu telefonul meu in care aveam parola de steam si contul vechi si nu s-a mai intors, a jucat un prieten pe contul meu cu hack si am luat vac pe nedrept'" incoming

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

Ce convenabil suna asta "te-am filmat atat de mult si avem atatea dovezi incat nu putem sa vi le aratam", ar trebui sa te angajezi in justitie baiatule ai putea deveni un foarte bun procuror. Cred ca poti scoate cateva minute totusi avand in vedere ca ai 38 de minute ai putea scoate 2-3 minute de dovezi extrem de clare.. nu de alta...ca ai material. Daca ceilalti 2 admini sunt ka1zer si p250 monster mersi :))). Am jucat pe csgo romania2 ieri si putem foarte bine sa nu imi bat capul cu voi dar am intotdeauna in viata dreptate si vreau sa va expun sa vada si ownerii serverului care este calitatea adminilor lor. as putea sa iti trimit si poza cu diploma de bac si poza cu suma din contul bancar sa vezi ca nu sunt un pustan de 12-14 caruia ii curg balele din gura dar asta probabil o sa o las pentru owneri cand o sa ii fac lui ka1zer si lu p250 reclamatie, pe tine nu te cunosc dar pana acum suna bine.
Contul e prime, e platit, dar nu stau acum sa iti arat cum sa vezi si cum sa iti dai seama ca e cont prime, nu sunt maica-ta sa iti bag lingura in gura, dar faptul ca spui ca e gratis demonstreaza cat de competent esti.
Contul vechi nu il mai am pentru ca l-am vandut(am luat o pauza de la cs si da jucam la un nivel la care tu nu poti intelege cum se joaca desi nu te cunosc fac aceasta afirmatie fara probleme)-nivelul nu era wow dar mult peste ce poate ka1zer si p250 dar o sa iti pun niste poze sa vezi, sa iti arat cat pot de bine ca nu sunt jucator nou(desi numerele alea din ESEA nu o sa iti spuna mare lucru pentru ca nu o sa intelegi cu ce se mananca), stiu e greu cand joci casual si esti le pe server sa crezi ca sunt jucatori mai buni ca tine. PS Pot da atat contul de opskins/bitskins cat si contul de ESEA sa va logati pe el sa vedeti ca e contul meu(asta unui owner ceva nu lui ka1zer care vazuse pe unu cu rank 6 si 200 meciuri si ii zicea lu ala "mincinosule tu ai 6 meciuri pe faceit nu 200")

Astept totusi sa iti rupi din pretiosul tau timp si sa pui aici un mic video pentru ceilalti admini sa isi poata da cu parerea. Asta daca se practica pe server-ul vostru
Ultima oară modificat Sâm Dec 21, 2019 12:27 pm de către Cristake, modificat 1 dată în total.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

acele screenshoturi sunt de ceva timp,de ce nu pui si tu contul tau principal aici sa il vedem toti?...si de ce folosesti un cont slab sa joci pe servere publice?
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Deci joc pe publice cu contul secundar slab deoarece nu ai nici un interes la un vac ban fiind ca serverele publice sunt vac protected asa ca nu te folosesti de contul principal,si pe ala slab nou nout nu ai ce pierde,unicul motvi pe care vad
► Show Spoiler

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

ka1zere exact cum am scris "Contul vechi nu il mai am pentru ca l-am vandut(am luat o pauza de la cs si da jucam la un nivel la care tu nu poti intelege cum se joaca desi nu te cunosc fac aceasta afirmatie fara probleme)"
Sunt mai vechi pentru ca atunci am jucat cs go mai serios am luat o pauza si am zis sa joc de fun, joc doar pe community nu mai joc mm/faceit/esea deci e normal sa am screenurile si skinurile de atunci pentru ca nu mai am, joc doar de fun dar din cauza ta si al de p250 nu e fun.
Mai pun o poza si v-as pune si o poza cu niste conturi de pe Transilvania(nu ca sa ma laud, deh poate putin ca meritati) dar sa vedeti ca nu sunt your average joe.- asta asa ca sa vedeti care o suge la capitolul viata.

EDIT: ca ti-am vazut postul ka1zer si cam cum crezi ca ar juca un rank ESEA -B pe un server public fara coduri te intreb, asa cam la ce nivel il vezi tu? daca zici ca am jucat asa bine pentru ca am coduri, fara coduri cam cate killuri/death as fi avut? undeva la nivelul lui Arabu4u sau cum il cheama pe geniul ala nu?. Astept totusi niste filmulete asa sa tipam AI COD AI WALL e usor. Mai ales cand iti iei hs constant de la mine..(p250 plangea numai cand ii despicam capatana cu ak-ul.)

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Cristake scrie: Sâm Dec 21, 2019 12:38 pm ka1zere exact cum am scris "Contul vechi nu il mai am pentru ca l-am vandut(am luat o pauza de la cs si da jucam la un nivel la care tu nu poti intelege cum se joaca desi nu te cunosc fac aceasta afirmatie fara probleme)"
Sunt mai vechi pentru ca atunci am jucat cs go mai serios am luat o pauza si am zis sa joc de fun, joc doar pe community nu mai joc mm/faceit/esea deci e normal sa am screenurile si skinurile de atunci pentru ca nu mai am, joc doar de fun dar din cauza ta si al de p250 nu e fun.
Mai pun o poza si v-as pune si o poza cu niste conturi de pe Transilvania(nu ca sa ma laud, deh poate putin ca meritati) dar sa vedeti ca nu sunt your average joe.- asta asa ca sa vedeti care o suge la capitolul viata.

EDIT: ca ti-am vazut postul ka1zer si cam cum crezi ca ar juca un rank ESEA -B pe un server public fara coduri te intreb, asa cam la ce nivel il vezi tu? daca zici ca am jucat asa bine pentru ca am coduri, fara coduri cam cate killuri/death as fi avut? undeva la nivelul lui Arabu4u sau cum il cheama pe geniul ala nu?. Astept totusi niste filmulete asa sa tipam AI COD AI WALL e usor. Mai ales cand iti iei hs constant de la mine..(p250 plangea numai cand ii despicam capatana cu ak-ul.)
oh da am jucat cu persoane la un nivel mai inalt decat crezi tu eu nu te-am vazut ieri cum jucai de ti-ai luat ban de la radar si nu p250,repet pentru ca vad ca nu stii sa citesti radar nu p250.p250 nu are nici o treaba aici,de ce il bag in mijloc unui ban ce nu a dat?
timp in urma aveam echipa mea cu care jucam competitive si chiar doi din ei au luat vac ban in timpul meciului si aveau un inventory de peste 6000 de lire,n conteaza cati bani bagi in joc daca intelegi ce spun
daca crezi ca acesta a fost un ban gresit unica optiune este un control,daca n ai nimic suspect folosit in logurile de la calculator vei lua unban instant si scuzele din partea stafului
► Show Spoiler
Încuiat