ImagineImagineImagine

Cerere unban - Pika

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

Re: Cerere unban - Pika

Frate esti greu de cap, am inteles ca Radar mi-a dat ban, nu il cunosc pe om nu pot sa ma exprim in privinta lui. Vorbesc de p250 pentru ca e admin la voi pe server si am vazut cum imi facea gargara si ce ii poate mintea, nu arunc vorbe in vant, nu pot spune nimic de Radar pentru ca nu il cunosc.
Asta astept si eu de la Radar dovada, am avut si eu admin/ co-owner ceva bullshit in tineretea mea pe 1.6 si banuri fara poze/video in mod repetat insemna pierderea privilegiului de admin, aici vad ca se premiaza acest lucru. Ca sa nu vorbim de ce nu faceti demo-uri si faceti video capture pentru ca in demouri poti mult mai bine sa vezi daca cineva are wall poti derula, ai x-ray ai slow speed asa in video pui 30 sec o faza si spui gata are wall. Dar deja intram in organizarea voastra si nici nu vreau sa ma gandesc de ce nu faceti demo-uri-probabil de lene ca e mult mai usor sa dai record la screen 30 sec si gata.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Cristake scrie: Sâm Dec 21, 2019 1:15 pm Frate esti greu de cap, am inteles ca Radar mi-a dat ban, nu il cunosc pe om nu pot sa ma exprim in privinta lui. Vorbesc de p250 pentru ca e admin la voi pe server si am vazut cum imi facea gargara si ce ii poate mintea, nu arunc vorbe in vant, nu pot spune nimic de Radar pentru ca nu il cunosc.
Asta astept si eu de la Radar dovada, am avut si eu admin/ co-owner ceva bullshit in tineretea mea pe 1.6 si banuri fara poze/video in mod repetat insemna pierderea privilegiului de admin, aici vad ca se premiaza acest lucru. Ca sa nu vorbim de ce nu faceti demo-uri si faceti video capture pentru ca in demouri poti mult mai bine sa vezi daca cineva are wall poti derula, ai x-ray ai slow speed asa in video pui 30 sec o faza si spui gata are wall. Dar deja intram in organizarea voastra si nici nu vreau sa ma gandesc de ce nu faceti demo-uri-probabil de lene ca e mult mai usor sa dai record la screen 30 sec si gata.
la cati codati cu conturi noi noute facute in acelasi zi sau sapt sau luna sunt in fiecare zi,care se conecteaza pe servere si daca ne mai si apucam sa le facem demo pierdem toti jucatorii,sunt rar astia care iau ban cu conturile main si cel mai mult in ban list.........sunt astia cu conturile lvl 0 rank 1 cu intentia de a goli serverele,deci staful si ownerii ne-am propus ca daca un juactor de lvl 0 este pe server si daca folseste coade obvious pe server nu avem nevoie de demo ca sa nu riscam golirea serverelor,intelegi?...nu este usor sa fii admin pe un server sau mai ales pe 6 servere unde eu sunt deja,nu riscam golirea serverelor in nici un caz!!!
Bun,tu esti sigur ca ai luat ban pe nedrept vom controla toate logurile si vedem cati jucatori au afirmat sau te-au raportat pe server ca esti suspect de coade

-----------LOADING IN PROGRESS----------------------
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

Nu are rost sa o mai lungim, astept o dovada de la Radar.
Am 40 de ore jucate pe server(Pika, Bubbles, cash me outside howbow dah, cash me ousside howbow dah), sper ca inseamna ceva pe aici nu in sensul ca nu pot juca cu wall dar in sensul ca ar trebui sa nu primesc ban pentru ca i "se pare" adminului ca am coduri fara dovezi.
"coade obvious pe server" - astept dovada. Am jucat la fel ca in celelalte zile, nici macar nu a fost ceva spectaculos.
"cati jucatori au afirmat sau te-au raportat pe server ca esti suspect de coade"- sper ca asta nu e criteriul dupa care dati banuri nu de alta dar cred ca esti constient de nivelul jucatorilor de pe server nu?
PS nu iti mai raspund ka1zer pentru ca o lungim mult.. si se transforma in roman, astept dovada. Asta ce a scris Radar "am prea multe dovezi de aceea nu ti le arat" sper ca intelegi de ce nu e in regula.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Cristake scrie: Sâm Dec 21, 2019 1:42 pm Nu are rost sa o mai lungim, astept o dovada de la Radar.
Am 40 de ore jucate pe server(Pika, Bubbles, cash me outside howbow dah, cash me ousside howbow dah), sper ca inseamna ceva pe aici nu in sensul ca nu pot juca cu wall dar in sensul ca ar trebui sa nu primesc ban pentru ca i "se pare" adminului ca am coduri fara dovezi.
"coade obvious pe server" - astept dovada. Am jucat la fel ca in celelalte zile, nici macar nu a fost ceva spectaculos.
"cati jucatori au afirmat sau te-au raportat pe server ca esti suspect de coade"- sper ca asta nu e criteriul dupa care dati banuri nu de alta dar cred ca esti constient de nivelul jucatorilor de pe server nu?
PS nu iti mai raspund ka1zer pentru ca o lungim mult.. si se transforma in roman, astept dovada. Asta ce a scris Radar "am prea multe dovezi de aceea nu ti le arat" sper ca intelegi de ce nu e in regula.
da cereme dovezi la cei care au conturi legit,vechi etc,la conturile noi hmm cam putin avem incredere,ce nu intelegi?

radar?....daca ai vre-un video dai upload si ma uit la el
► Show Spoiler

Topic author
Cristake
Membru
Membru
5

Am zis ca nu mai dau reply dar nu ma pot abtine, nu ai citit pana acum? doar asa dai reply? a spus ca are 38 de minute de inregistrare.
Doar tu esti admin pe aici? eu zic sa puna video aici sa isi dea toti adminii cu parerea ..nu doar tu, sau tu esti metronomul acestui server?
Ultima oară modificat Sâm Dec 21, 2019 1:53 pm de către Cristake, modificat 1 dată în total.

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Cristake scrie: Sâm Dec 21, 2019 1:50 pm Am zis ca nu mai dau reply dar nu ma pot abtine, nu ai citit pana acum? doar asa dai reply? a spus ca are 38 de minute de inregistrare.
si eu te rog sa stai calm pana la rezolvarea cauzei,mersi!!!
► Show Spoiler

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Salutare, B- , nu e o liga tocmai rea, te imaginezi tu la un anumit nivel care depaseste probabil media de pe acest server. Problema este ca nici in Rank S nu reusesti sa urmaresti jucatorii prin pereti chiar de fiecare data. Vezi tu faptul ca esti un jucator above average nu te scuza de la a testa vision/radar/wh assist. Ceea ce este si mai suspect este ca desi vorbesti despre sume cheltuite in-game,dar contul pe care ai luat ban este rank1 nou , free, non prime. Asta ma face sa iti spun ca am reusit de editat video-ul pe care tu il ceri dar l-am vandut unui prieten care a auzit cat de mult skill este in joc. Daca ai jucat legit si verdictul dat de mine ar fi eronat ai fi acceptat testarea oferita din partea lui Ka1zer , daca o accepti si se dovedeste ca nu ai reinstalat windows ieri sau azi, din partea mea ai avea pro unban.

Marshall
Membru
Membru
5
Netherlands

Atitudinea pe care o ai , si nivelul de respect pe care il emani te-ar fi putut ajuta in a fi debanat foarte usor in caz de eroare dar nasul pe sus si falsa impresie de superioritate iti vor lasa acel ban permanent ,asta pana iti vei schimba atitudinea fata de staff! Totusi cine esti tu de fapt? Nu ne mai intereseaza.

PANZER-W
Membru
Membru
5

Pro Unban!
Ba dupa el se vede ca isi bate capu sa isi faca dreptate deci nu cred ca a jucat cu coduri.
Nici nu mai facea reclamatie la rank 1,isi lua alt cont direct.A si prezentat dovezi ca e jucator experimentat deci daca nu sunt prezentate dovezi din partea adminului in cauza,consider ca tipul merita unban.
AYE

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Pro UNBAN. Daca nu sunt arate dovezi are tot dreptul la unban de pe acum.
Încuiat