ImagineImagineImagine

Cerere Helper / Admin - WuGH

Topic author
WuGH
Membru
Membru
5
Loading…

Cerere Helper / Admin - WuGH

Nickname:WuGH
Discord:Craiu #9158
Nume server/ip:89.46.123.85:27015
Varsta:15 ani
Ore jucate pe server (minim 30):29.70
Ore jucate pe steam:145 ore
Cont free sau cumparat (PRIME):Free
Puncte obținute pe forum (minim 200):Nu stiu cum.
- verifica cate ore ai:
https://www.gametracker.com/server_info ... &order=ASC
Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):NU
SteamID:76561198404333401
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198404333401/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10):9
Detalii:Stiu sa fac demo uri, ma consider un om responsabil si sunt mai tot timpul activ.

ᴍɪᴇ ɴᴜ-ᴍɪ ᴘʟᴀᴄᴇ ᴄᴇ ᴠᴀ ᴘʟᴀᴄᴇ ᴠᴏᴜᴀ ꜱɪ ɴᴜ ꜱᴜɴᴛ ᴀᴛᴀᴛ ᴅᴇ ɴᴇʙᴜɴ ꜱᴀ ᴍᴀ ɪɴᴛᴇʀɴᴇᴢ ʟᴀ 9. :twisted:

PANZER-W
Membru
Membru
5

Re: Cerere Helper / Admin - WuGH

PRO!
AYE

Az0t
Membru
Membru
5
Romania

Ai fost activ in ultimele 7-10 zile pe server, iar inainte de aceasta perioada nu te-ai jucat. As vrea sa te mai vad macar o saptamana pe server inainte de a aplica pentru functia de helper (de admin nici nu se mai pune problema). Este irelevant pentru mine ca ai facut acele 30 de ore necesare intr-o singura saptamana, ca pe urma sa fii inactiv o luna sau mai mult. Daca te dovedesti a fi consecvent cu timpul petrecut pe server atunci o sa ai un pro din partea mea. Pana atunci, CONTRA.

Topic author
WuGH
Membru
Membru
5
Loading…

Az0t scrie: Joi Dec 26, 2019 2:40 pm Ai fost activ in ultimele 7-10 zile pe server, iar inainte de aceasta perioada nu te-ai jucat. As vrea sa te mai vad macar o saptamana pe server inainte de a aplica pentru functia de helper (de admin nici nu se mai pune problema). Este irelevant pentru mine ca ai facut acele 30 de ore necesare intr-o singura saptamana, ca pe urma sa fii inactiv o luna sau mai mult. Daca te dovedesti a fi consecvent cu timpul petrecut pe server atunci o sa ai un pro din partea mea. Pana atunci, CONTRA.
Salut, nu joc de doar o saptamana, din cate te uiti eu am 140 de ore pe cs si sunt facute intr un an, dar de ceva timp joc serios si apropo, am jucat pe acelasi cont doar ca cu alt nume "Ra4ptor" "Reizar" si "Aurelu", toate fiind acelasi cont.
ᴍɪᴇ ɴᴜ-ᴍɪ ᴘʟᴀᴄᴇ ᴄᴇ ᴠᴀ ᴘʟᴀᴄᴇ ᴠᴏᴜᴀ ꜱɪ ɴᴜ ꜱᴜɴᴛ ᴀᴛᴀᴛ ᴅᴇ ɴᴇʙᴜɴ ꜱᴀ ᴍᴀ ɪɴᴛᴇʀɴᴇᴢ ʟᴀ 9. :twisted:

Topic author
WuGH
Membru
Membru
5
Loading…

Pe server joc de cateva sapt, nu stiu cate nu le am contorizat, dar peste 2 sapt.

Topic author
WuGH
Membru
Membru
5
Loading…

Si imi pare rau daca am scris gresit undeva sau nu ai inteles ce am vrt sa scriu, acum scriu de pe telefon si vin de la tara, deoarece am avut o problema de familie.

Topic author
WuGH
Membru
Membru
5
Loading…

WuGH scrie: Joi Dec 26, 2019 2:56 pm Pe server joc de cateva sapt, nu stiu cate, nu le am contorizat, dar peste 2 sapt.
Si faptul ca tu nu ai fost on atunci cand eu am fost, nu inseamna ca eu nu sunt activ

Az0t
Membru
Membru
5
Romania

Eu m-am uitat pe graficul de pe gametracker, nu dupa altceva. Pe grafic arata ca ai fost activ incepand cu ultimele 6 zile, iar inainte de cele 6 zile, nu a fost inregistrata vreo activitate. Decizia mea nu reprezinta hotararea finala, ci doar o parere. Pe langa asta, am zis ca din punctul meu de vedere, ar fi bine sa te mai joci o saptamana pe server si pe urma sa revii cu cererea, unde-ti voi da si eu pro.

Az0t
Membru
Membru
5
Romania

WuGH scrie: Joi Dec 26, 2019 2:55 pm
Az0t scrie: Joi Dec 26, 2019 2:40 pm Ai fost activ in ultimele 7-10 zile pe server, iar inainte de aceasta perioada nu te-ai jucat. As vrea sa te mai vad macar o saptamana pe server inainte de a aplica pentru functia de helper (de admin nici nu se mai pune problema). Este irelevant pentru mine ca ai facut acele 30 de ore necesare intr-o singura saptamana, ca pe urma sa fii inactiv o luna sau mai mult. Daca te dovedesti a fi consecvent cu timpul petrecut pe server atunci o sa ai un pro din partea mea. Pana atunci, CONTRA.
Salut, nu joc de doar o saptamana, din cate te uiti eu am 140 de ore pe cs si sunt facute intr un an, dar de ceva timp joc serios si apropo, am jucat pe acelasi cont doar ca cu alt nume "Ra4ptor" "Reizar" si "Aurelu", toate fiind acelasi cont.
Asta trebuia specificat de la inceput, ca ai jucat cu alte nume si ca ai acumulat mai multe ore in cadrul aceluiasi cont.

Az0t
Membru
Membru
5
Romania

Oricum, din partea mea, poti primi fara probleme acel helper fiindca te incadrezi in cerintele impuse. Singurul lucru care mi s-a parut ciudat a fost acel grafic care a aratat ca ai fost activ doar 6 zile, in rest fara vreo activitate. De aceea ti-am zis ca era bine sa specifici in cerere ca ai jucat si cu alte nume pe server pentru a se vede ce activitate ai avut.
Încuiat