ImagineImagineImagine

Cerere Admin - Tavi

Încuiat

Topic author
Tavi
Membru
Membru
5

Cerere Admin - Tavi

Nickname: Tavi
Discord: Tavi#7565
Nume server/ip: CSGO.PARABESTIAl.RO
Varsta: 17
Ore jucate pe server (minim 30): Am mai mult de 50 chiar, dar pe gametracker nu imi arata.
Ore jucate pe steam: 1660
Cont free sau cumpărat (PRIME): Cumparat (prime)

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): NU
SteamID: STEAM_0:1:170386232
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tavi2003/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): 9
Detalii: Am mai avut admin pe serverul vostru (csgo.parabestial.ro) din iunie pana in septembrie anul trecut si am aproximativ de 34 de banuri date.

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

Re: Cerere Admin - Tavi

Contra!(Edit)
Ultima oară modificat Lun Mar 30, 2020 3:40 pm de către Mitică, modificat 1 dată în total.

John Quinones
Membru
Membru
4

1.Nu ai respectat modelul de cerere,Ai omis cate puncte ai , intrand pe forum am vazut ca n-ai nici macar 100.
2.Nu poti sari direct la admin pentru ca asa vrei tu deci Contra

Mitică
Membru
Membru
5
Netherlands
Loading…

:P
John Quinones scrie: Dum Mar 29, 2020 4:17 pm 1.Nu ai respectat modelul de cerere,Ai omis cate puncte ai , intrand pe forum am vazut ca n-ai nici macar 100.
Din cererea admin poate primii si helper

Ka1zer
Vip
Vip
5
Great Britain

Mitică scrie: Dum Mar 29, 2020 4:23 pm :P
John Quinones scrie: Dum Mar 29, 2020 4:17 pm 1.Nu ai respectat modelul de cerere,Ai omis cate puncte ai , intrand pe forum am vazut ca n-ai nici macar 100.
Din cererea admin poate primii si helper
Numai daca vreau eu,abia l-am vazut pe server,nu are nici 2 ore si vrea admin/helper,CONTRA!
https://www.gametracker.com/server_info ... ?query=Tav
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
Tavi
Membru
Membru
5

Multumesc de raspuns! Pot spune ca am omis intentionat sectiunea cu puncte pentru mie mi se pare inutil intr-o cerere de helper/admin sa scriu cate puncte am pe forum. In plus, ce ar arata despre mine faptul ca nu am puncte pe forum? Trecand peste asta, s-a mai dat admin asa "de pomana" asa cum se intelege din ce ai spus tu. M-am uitat prin cererile de admin. Multumesc inca odata pentru raspuns! Am sa fac tot ce-mi sta in putinta sa fiu demn de a primi acest grad.

Bl4dimir
Membru
Membru
5
Loading…

Si presupun ca din moment ce ai vazut ca s-a dat admin de pomana, ai vrut sa vezi daca primesti si tu tot din pomana...
Oricum iti garantez ca acele persoane ce au primit admin de "pomana" cum afirmi tu, au primit pe alt motiv ce i-au facut capabili sa detina aceasta functie.
Aici nu se merge cu pomana nici macar pentru VIP, asa ca domnul meu putina activitate pe forum nu strica.
CONTRA
M-a atins pe suflet aceasta postare, vrei sa te mint!? :P

shane
Membru
Membru
4
Loading…

Contra
“You gotta train like hell until the point where your hair falls out. That’s the only way to become truly strong.” – Saitama

Topic author
Tavi
Membru
Membru
5

Bl4dimir scrie: Lun Mar 30, 2020 3:25 pm Si presupun ca din moment ce ai vazut ca s-a dat admin de pomana, ai vrut sa vezi daca primesti si tu tot din pomana...
Oricum iti garantez ca acele persoane ce au primit admin de "pomana" cum afirmi tu, au primit pe alt motiv ce i-au facut capabili sa detina aceasta functie.
Aici nu se merge cu pomana nici macar pentru VIP, asa ca domnul meu putina activitate pe forum nu strica.
CONTRA
Am vazut eu pe cineva care a primit din prima admin fara sa dea nimeni pro sau contra. Pur si simplu i s-a activat adminul. Trecand peste asta, la ce te referi tu prin activitate pe forum? Chiar m-ar ajuta un raspuns. Multumesc anticipat!

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Cerere respinsa.
Încuiat