ImagineImagineImagine

Propunere surf

Încuiat

Topic author
chrrisstian
Membru
Membru
4
Loading…

Propunere surf

De ce sa fie adaugat(cu ce ajuta serverul):
Comanda rtv, !rtv, /rtv. Rock the vote. Dupa un anumit timp pe o harta playerii sa aibe posibilitatea de a alege daca se continua harta cu timpul ramas, sau daca votul pentru harta urmatoare sa aibe loc mai devreme decat trebuie si automat, harta curenta sa se schimbe. Ar fi foarte buna aceasta comanda intrucat se intampla ca unele harti sa fie mult prea grele pentru unii playeri si ei vazand ca nu se descurca, or sa iasa, si cred ca e mai bine sa aibe posibilitatea asta de a schimba harta intr-un fel democratic.

Comanda nominate, !nominate, /nominate. Sa alegi o harta anume care sa apara la urmatorul vot. Adica daca un player tasteaza comanda nominate, sa ii apara meniul cu toate hartile de pe server, exceptandu-le pe ultimele 2-3 care au fost inainte, sa zicem, si sa selecteze una de acolo si aceea sa apara atunci cand are loc votul pentru viitoarea harta ca o optiune la vot.

O alta propunere, atunci cand are loc votul pentru harta, prima optiune sa fie 'No vote', si sa nu voteze efectiv nici o harta, si urmatoarele 2 sa fie 2 optiuni ce nu pot fi votate, doar niste text in genul 'Please consider voting the map you want'. Propun chestia asta pentru ca deseori se intampla ca harta de pe prima optiune sa fie ori una usoara, ori una prea grea, iar jucatorii care se afla intr-un run vor apasa tasta 1 doar ca sa scape de votul ala, si nu e ok. Cred ca e mai bine sa se uite pe optiunile pe care le au si sa aleaga dintre ele in loc sa voteze la nimereala.
Detalii(optional): Stiu ca rtv si nominate au mai fost propuse dar am vazut topicul inchis, iar pe server inca nu s-au adaugat, iar comenzile astea 2 consider ca sunt o absoluta necesitate pe un server de surf.

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Re: Propunere surf

Comanda /rtv si /nominate au fost introduse pe server pentru teste.

ericcristian
Membru
Membru
4

Re: Propunere surf

adv
Încuiat