ImagineImagine

Cerere unban - awaken.dm

Topic author
awaken
Membru
Membru
6

Cerere unban - awaken.dm

Nickname-ul tau: awaken.dm
Nickname-ul adminului care te-a banat: Ka1zer
Nume server/ip: surf.parabestial.ro
Data si ora: 09.04.2020 ; ora 11:40
SteamID-ul tau: STEAM_1:0:51935108
Dovada:

Nu inteleg cu ce am gresit, ultimul lucru pe care l-am facut inainte sa imi iau ban a fost sa cer sa se voteze o harta pe care am nominat-o.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

Re: Cerere unban - awaken.dm

Ai 300 de minute ban......data viitoare gurita mai mica,inducerea jucatorilor sa faca ce vrea pe server in absenta unui admin duce la ban definitiv,ai noroc ca nu a fost permanent.....data viitoare va fi
Am tras un glonţ si te-am baut!
► Show Spoiler

Topic author
awaken
Membru
Membru
6

Am inteles ca a fost greseala mea, si imi cer iertare, doar ca mi se pare putin ciudat sa imi iau un ban de 300 de minute fara warning.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

awaken scrie: Joi Apr 09, 2020 12:00 pm Am inteles ca a fost greseala mea, si imi cer iertare, doar ca mi se pare putin ciudat sa imi iau un ban de 300 de minute fara warning.
De obicei un warning nu e de ajuns fata de jucatori romani,asa ca astepti sa-ti iei unban dupa 300 de minute automat.
► Show Spoiler

Topic author
awaken
Membru
Membru
6

Ok, multumesc de intelegere, dar sa stiti ca in viitor ar trebui sa avertizati cu un gag/silence, cum se precizeaza si in regulament.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

L 04/09/2020 - 11:39:47: [basebans.smx] "KA1ZER<94><STEAM_1:0:197302424><>" banned "awaken.dm<76><STEAM_1:0:51935108><>" (minutes "300") (reason "")
Ia o pauza si gandestete ca este un joc,un server unde ci se joaca......luati in seama acest cuvant "joc",aveti nevoie de educatie sa intelegeti ca este un JOC pe un server unde iti place sa JOCI si sa ai momente de distractie,inducerea altora jucatori sa faca ce vrea pe server deasupra regulilor este foarte grav
► Show Spoiler

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

awaken scrie: Joi Apr 09, 2020 12:05 pm Ok, multumesc de intelegere, dar sa stiti ca in viitor ar trebui sa avertizati cu un gag/silence, cum se precizeaza si in regulament.
Cu mine daca calci gresit nu dau nici un warning.....executez
► Show Spoiler

Topic author
awaken
Membru
Membru
6

In regulament, din cate am citit eu, nu este precizat acest aspect, si chiar acum este prima oara cand aflu de aceasta "inducere". In opinia mea, nu mi-a parut ca ceilalti jucatori au fost indusi, intrucat harta pe care am nominat-o nu a fost aleasa.

Ka1zer
Vip
Vip
6
Great Britain

awaken scrie: Joi Apr 09, 2020 12:11 pm In regulament, din cate am citit eu, nu este precizat acest aspect, si chiar acum este prima oara cand aflu de aceasta "inducere". In opinia mea, nu mi-a parut ca ceilalti jucatori au fost indusi, intrucat harta pe care am nominat-o nu a fost aleasa.
Ma omule,ce nu intelegi?.....nu poti spune jucatorilor sa faca ce vrea asupra regulilor in absenta unui admin pe server....eu eram pe server,este asa de simplu sa-ti faci de treaba ta si sa nu raspunzi la toti copii de pe server?......tu ce ai spus,"nu sunt admini pe server si poti face ce vrei"...asai?... s-a intrebat pe server daca jucatorii pot chema la compe,tu ai spus ca nu este nici un admin on si poate sa faca ce vrea,si acel copil fara viitor o inceput sa injure in engleza jucatorilor straini,imi explici ce inseamna?
► Show Spoiler

Topic author
awaken
Membru
Membru
6

A, ai gresit omul. Credeam ca vorbim despre schimbarea hartii. Playerul care a spus chestia a fost SNITZZY. NU EU.
Încuiat