ImagineImagine

Cerere Vip - FiNESSE

Încuiat

Topic author
FiNESSE
Membru
Membru
6

Cerere Vip - FiNESSE

Nickname:FiNESSE
Discord:FiNESSE#8666
Nume server/ip:Surf.Parabestial.Ro
Varsta:21
Ore jucate pe server (10 ore):https://www.gametracker.com/server_info ... ry=FiNESSE pe acest nume am 15 ore si mai am 9 pe numele markeloff dar stiu ca nu se pune :D in total am 24
Puncte obținute pe forum (minim 200):Cash on hand: 205.00 banuiesc ca astea sunt punctele
Vechime pe steam (2 luni):8 Ani
SteamID:STEAM_1:0:47969042
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/FiNESSING1/

John Quinones
Membru
Membru
6

Re: Cerere Vip - FiNESSE

Pro

Vlad
Membru
Membru
6
Romania

Te sfatuiesc sa iti pui punctele in BANK inainte sa primesti ROB si sa ramai fara ele!

EDIT: CONTRA
Punctele au fost facute prin intermediul aruncarii unor link-uri in Topicul - Muzica, nicidecum respectarea modelului impus!
-> 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 | 𝔽𝕠𝕣𝕖𝕩 𝕋𝕣𝕒𝕕𝕖𝕣 <-

Topic author
FiNESSE
Membru
Membru
6

da bro nu mi am dat seama cum sa fac altfel punctele si nici la regulament forum nu scria si na pe alte comunitati in anii antecedenti asta faceai sa faci punctele alea sa poti face o cerere infine si nici asta cu rob u n am mai intalnit o nicaieri dar na acm am facut o cerere pentru vip nu pentru admin poate ma ajutati si voi sa pot da mute la toti playerii care sunt toxici, ieri am intalnit unu injura aproape orice player care incerca sa comunice, sa ceara ajutor etc. Gata am reusit sa mi pun punctele in banca am 245 dupa ce marele shane mi a dat ditamai robu : ))

EDIT: Am editat in toate sectiunile le am pus modelul de postare la toate si cum trebuie, pare rau ca n-am facut asta de prima data, repet chiar nu am vazut modelul de postare si m am luat dupa altii, sper acum sa iti schimbi contra in pro daca esti dragut daca nu e ok :D

shane
Membru
Membru
6
Loading…

pro
“You gotta train like hell until the point where your hair falls out. That’s the only way to become truly strong.” – Saitama

Kaya
Membru
Membru
6

Pro

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania