ImagineImagineImagine

Cerere unban 777 QUiQ

Topic author
starplajer-
Membru
Membru
3
Bahrain

Cerere unban 777 QUiQ

Nickname-ul tau:777 QUiQ
Nickname-ul adminului care te-a banat:Vidrut
Nume server/ip:CSGO.PARABESTIAL.RO
Data si ora:04-27-22 19:28
SteamID-ul tau:STEAM_0:1:630721815
Dovada:SOURCEBANS

Bai frate Minato cand ma injura de tot ce e posibil lui nu ii faceti nimic,mie ca sunt membru imediat ma injurati+filmare
Vidrut,vrei sa iti vorbesc frumos cand tu imi dai kick cu prieteni tai in runda 15
Reason limbaj si toxicitate in repetate randuri Okay,eu am incercat sa imi schimb comportamenul pentru cei care ma considerau toxic si chiar l-am schimbat dar asta au observat doar persoanele care au capul pe umeri
Hyper daca vezi asta vreau sa te intreb ceva:Cand erai tu aseara cu camera deschisa,am incercat sa ma imprietenesc cu tine(ti am vorbit urat sau chesti de genu)
De exemplu cu Dragos aveam un limbaj mai neadecvat numai pe discord pe voice deoarece el imi permitea

Minatoxyz,vrei sa iti vorbesc serios cand ma iei cu aere de superioritate+filmare cand se auzea destul de clar cand imi vorbea foarte urat considerand ca nu ii dadusem drumu la filmare cand chiar ma injura de morti/raniti
Eu sper sa nu luati in ras aceasta cerere
Va multumesc de atentie!
Imi cer scuze pentru tot STAFF ul care s-a simitit jignit/deranjat din cauza mea.Promit ca nu se va mai intampla si poate pe viitor sa ma alatur acestei echipe STAFF

emenkay
Vip
Vip
3
Iceland
Loading…

Re: Cerere unban 777 QUiQ

Așteptăm mesajul Adminului.

Vidrut
Vip
Vip
3
Romania

Salut,hai sa nu luam in considerare meciul de compe pentru ca nu are absolut nicio treaba cu comunitatea,banul a fost pentru injurii si toxicitate,mie chiar nu mi se pare normal sa ii injuri pe ceilalti jucatori si membrii staff,mai alea mesajele in privat adresate adminilor,chiar sa ii instigi la cearta.

Topic author
starplajer-
Membru
Membru
3
Bahrain

Salut!Nu cred ca injur nici eu pe fiecare persoana.Pe Minato l-am injurat in privat deoarece ma avea pe mute si nu ma auzea si l-am injurat deoarecesi el m-a injurat,practic am raspuns cu aceeasi moneda si imi pare rau ca am procedat asa
Imi cer scuze daca am facut deranj!

Minato
Vip
Vip
3
Romania
Loading…

Quicly?Cum adică nu înjurai pe toată lumea când ți-am zis sa termini și sa nu ma mai provoci îl puneai pe Dragoș sa îmi zică "sa îți sug p..a.Ca îți bag p..a în rasa mea și toate astea? Eu unu îmi asum un avertisment dar nu vreau sa te mai vad pe server și aici las și restul colegilor sa decidă.Contra!

The King Minato

Topic author
starplajer-
Membru
Membru
3
Bahrain

1.Nu il puneam pe dragos sa iti zica prostiile alea de le ai zis tu
2.Eu aseara cand l-am strigat pe ALEXPAD ai inceput sa iti bagi pl in toti morti mei
Sper ca realizezi ca amandoi am gresit”

Dragoslectura
Vip
Vip
3
Romania

ce a zis Minato mai sus este adevarat ei sau pus unu pe altu pe mute si Quiqly imi spunea spune-i lui Minato sa .... [injuraturi nu mai zic ca e prea urat] asa ca din partea mea ai un Contra!
Ultima oară modificat Joi Apr 28, 2022 12:28 pm de către Dragoslectura, modificat 1 dată în total.
DRAGOS UPSS :D

El Chapo
Vip
Vip
4

Contra

DonParako
Co-Fondator
Co-Fondator
3
Romania