ImagineImagineImagine

Reclamatie Staff Lojica

Încuiat

Topic author
Volo
Romania

Reclamatie Staff Lojica

Server-ul pe care a fost incidentul: Romania.Parabestial.Ro
Nickname-ul tau: Volo
Nickname-ul adminului reclamat: lojica
Data si ora: 5 30 PM / 31.12.2024
Dovada: Asta cer.
Motiv: Da mute aiurea baiatul asta, si incep sa cred ca e ceva personal. Vreau si eu sa vad toxicitatea de la ultimul mute de 20 de minute.

SIROW
Admin
Admin
Romania
Loading…

Re: Reclamatie Staff Lojica

Salut, cu parere de rau iti spun ca eram si eu prezent cand ti-a acordat acel MUTE, si ti la oferit pe dreptate, nu mai stiu exact ce ai spus de ai fost toxic, dar tin minte ca ai vorbit urat despre un player,repet nu mai tin minte ce ai spus exact, dar daca nu iti datea el mute iti dateam eu.
CONTRA

Iojic??
Excelent Staff
Excelent Staff

Salut!
Cu parere de rau iti spun ca filmarea pe care o am nu a mai captat sunetul de cand s-a schimbat harta asa ca nu iti pot prezenta o dovada audio.
Iar in ceea ce priveste afirmatia ca as avea ceva personal cu tine nu este de nici un fel adevarat si as dori sa vad de ce spui asta.
Si despre toxicitate multi dintre oamenii ce sunt prezenti in general pe server in special ieri pot confirma ca esti o persoana destul de toxica cu ceilalti jucatori(si desigur pot confirma si filmarile la care am audio).
O zi frumoasa in continuare si sarbatori fericite

hypermagie
2
Romania

Am analizat impreuna cu membrii din top staff situatia si am decis ca respectivul membru staff sa fie avertizat doar verbal.

Ne cerem scuze daca a fost creat un discomfort si promitem ca nu se va mai repeta.
Încuiat